Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Πλήρης ΝΑΤΟϊκή εμπλοκή: Γερμανοί κομάντος εισέβαλαν στο συριακό έδαφος και ενώθηκαν με …


…τις αμερικανικές, βρετανικές και γαλλικές ειδικές δυνάμεις!

Η συριακή κυβέρνηση απαιτεί την απόσυρση των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, Γερμανίας-Γαλλίας και Βρετανίας από την Συρία!

Η Δαμασκός καταδίκασε την παρουσία των γερμανικών ειδικών δυνάμεων στο βόρειο τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA σήμερα Τετάρτη, επικαλούμενο πηγή στο συριακό υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει ορωσικός τύπος.

Τις προηγούμενες ημέρες , τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δεκάδες Γερμανοί στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων εισήλθαν στο έδαφος της Συρίας, ενισχύοντας τις γαλλικές και αμερικανικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην επιχείρηση στην πόλη Ιεράπολη της Συρίας στην επαρχία του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο ειδήσεων, η πηγή στο υπουργείο εξωτερικών δήλωσε ότι η Συρία καταδίκασε έντονα την παρουσία των γαλλικών και γερμανικών ειδικών δυνάμεων οι περιοχές Ayn al-Arab και Ιεράπολη της Συρίας, θεωρώντας την ως κατάφωρη παραβίαση των αρχών του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, και «απροκάλυπτη αδικαιολόγητη επιθετικότητα» ενάντια στην κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας.

Με ποια ακριβώς δικαιολογία εισήλθαν παράνομα όλες αυτές οι ειδικές δυνάμεις και ποια ακριβώς αποστολή εκτελούν στην χώρα αυτή;

Τελευταία στην σειρά η Γερμανία εισέβαλε στην χώρα διότι δεν επιθυμεί να λείψει από την περιοχή προσπαθώντας να διασφαλίσει και αυτή τα δικά της συμφέροντα . Το Βερολίνο έτσι όμως έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την Μόσχα και στο συριακό ζήτημα κάτι που προμηνύει νέα σύγκρουση και σε αυτόν τον τομέα.

Όλες αυτές οι επίλεκτες ομάδες υποστηρίζουν αναφανδόν την συριακή αντιπολίτευση κάτι που σημαίνει ότι η επομένη ημέρα στην Συρία, θα είναι ένας νέος αιματηρός εμφύλιος πόλεμος μεταξύ του καθεστώτος του Άσαντ και των ανταρτών.
pentapostagma.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/1Yu5z8M
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου