Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Είχε κλείσει «ραντεβού» θανάτου με τους δολοφόνους του - Οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους


Όλο και περισσότερες πληροφορίες για την στυγερή δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας – «Κλειδί» για την διαλεύκανση της υπόθεση η μαρτυρία του στενού του συνεργάτη που ήταν παρόν την ώρα των πυροβολισμών.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση στους αστυνομικούς ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα τηλεφώνησε στην άμεση δράση σε κατάσταση πανικού για να πει ότι πυροβόλησαν τον γνωστό δικηγόρο.

Ο ίδιος μαζί με τον εκλιπόντα δικηγόρο άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους οι οποίοι χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας καθώς είχαν προκαθορισμένο ραντεβού.

Στη συνέχεια οι τέσσερις τους κατευθύνθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δικηγορικού γραφείου στην οδό Ασκληπιού 154 ώστε να συζητήσουν για την υποτιθέμενη «υπόθεση» τους με τον δικηγόρο. Αμέσως όταν εισήλθαν ζήτησαν από τον συνεργάτη του να αποχωρήσει από την αίθουσα κάτι που έκανε και λίγο αργότερα άκουσε τους πυροβολισμούς.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του ο συνεργάτης του δικηγόρου οι δυο δολοφόνοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δέχτηκε από τους δολοφόνους του δυο σφαίρες, μια στην κοιλιακή χώρα και μια στο κεφάλι.


newsbomb.gr


from LN-news http://ift.tt/2i6JvoG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου