Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ;









«Καί ἐστάθην ἐπί τήν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καί εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καί κεφαλάς ἑπτά, καί ἐπί τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καί ἐπί τάς κεφαλάς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας...



Καί τά 10 κέρατα τά ὁποῖα εἶδες Ἰωάννη, δέκα βασιλεῖς εἰσίν, οἵτινες βασιλείαν οὔπω ἔλαβον ἀλλ’ ἐξουσίαν ὡς βασιλεῖς λαμβάνουσι μετά τοῦ Θηρίου...»



(Ἀποκ. ιγ’, 1 και ιζ’, 12)




Η παρακάτω τελευταία ομιλία του π. Νεκταρίου Μουλατσιώτηδίνει μία νέα ερμηνεία για την εμφάνιση του Θηρίου εκ της γης αλλά και του Θηρίου εκ της θαλάσσης βασιζόμενη στα τελευταία γεγονότα ενός Παγκόσμιου Οικονομικού κραχ που οι σκοτεινές δυνάμεις ετοιμάζουν, στην δύναμη των 10 Παγκόσμιων Τραπεζών, αλλά και στο κοίτασμα αντλήσεως πετρελαίου Λεβιάθαν και στην Παλαιοδιαθηκική αλληγορική σημασία του...



Ο χρόνος θα δείξει στην εκπλήρωσή τους εάν όντως, τα όσα τώρα έτσι ερμηνεύονται θα είναι αυτά και στην πραγματικότητα...



Σεβαστοί πατέρες, Γερόντισσα, και σεβαστές μοναχές, αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί.



Πριν άπό 28 χρόνια, πραγματοποιήσαμε μία ομιλία, με θέμα, «Έρχεται ο Αντίχριστος», ήταν το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησε η ομιλία αυτή σε βιβλίο με τον τίτλο, «Πότε θα γίνει η Δευτέρα του Χριστού Παρουσία;» και ουσιαστικά το βιβλίο διαπραγματευόταν το θέμα, πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας.



Το βιβλίο αυτό υπάρχει ακόμα και σήμερα, μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες, εκτός άπό Ελληνικά, στα Αγγλικά, Ρουμανικά, και κυκλοφόρησε τότε, τη δεκαετία του ’80, σε περισσότερα άπό 200.000 αντίτυπα! Η κασσέτα δε -γιατί τότε δεν υπήρχαν CD - με τον τίτλο, «Έρχεται ο Αντίχριστος», κυκλοφόρησε τουλάχιστον σε 500.000 αντίτυπα.



Το να γράφεις το 1983 για ηλεκτρονικές ταυτότητες, ηλεκτρονικές κάρτες που θα κυκλοφορήσουν, για το Bar code, και για πολλά άλλα τα όποια ήταν τα χαρακτηριστικά των επομένων ετών που ακολούθησαν, ήταν τότε κάτι πρωτόγνωρο και απίστευτο σχεδόν!



Και γι’ αυτό και το βιβλίο εκείνο, αφύπνισε το λαό μέσα στην Ελλάδα, άλλα και στο εξωτερικό. Αποτέλεσμα ήταν να με προσκαλούν τότε, εκείνη τη δεκαετία του ’80, και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, Αυστραλία, Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και στο εσωτερικό παντού, από Αλεξανδρούπολη μέχρι Κρήτη, και σε πολλά νησιά, για να μιλήσω με θέμα «Ερχεται ο Αντίχριστος!».



Τότε, από το Αγιον Όρος ήρθαν να με συναντήσουν και να με γνωρίσουν από κοντά πολλοί Αγιορείτες, αλλά και άλλοι κληρικοί της Εκκλησίας μας. Πέρασαν έκτοτε, όπως είπαμε, 28 χρόνια. Τα γεγονότα, όπως διαδραματίστηκαν μας δικαίωσαν, διότι όσα γράφουμε στο βιβλίο μας «Πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία τοϋ Κυρίου μας;» από τότε μέχρι και σήμερα, εκπληρώνονται σταδιακά και κατά γράμμα. Δεν έχει ξεφύγει ούτε κατά ένα γιώτα.



Ο,τι είναι γραμμένο μέσα στο βιβλίο, ή όσα είπαμε στο κήρυγμα εκείνο, διαβάστε το πάλι όσοι έχετε το βιβλίο ή ξανακούστε το κήρυγμα από την κασσέτα, θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.



Ο πρώτος σάλος στο λαό έγινε το 1986, τρία χρόνια αργότερα...





ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ "ΠΛΑΚΑΚΙΑ"...





Αλήθεια, να σας ρωτήσω, αδελφοί μου, το εξής:



Ποιος αλλάζει σήμερα τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών των ανθρώπων, ποιος έχει το δικαίωμα να το κάνει; Δηλαδή, ποιος σας είπε ότι αντί να έχετε βιβλιάριο καταθέσεων στην Τράπεζα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα, π.χ. τη master card ; Ποιος σας το είπε αυτό, ποιος άλλαξε τον τρόπο συναλλαγής;



Το Kράτος, ή η Τράπεζα; Η Τράπεζα !



Η Τράπεζα λοιπόν μπορεί σήμερα να το κάνει. ’Αρα η Τράπεζα αλλάζει τον τρόπο συναλλαγών. Η Τράπεζα αλλάζει το σύστημα για να εξασφαλίσει αυτά τα όποια θέλει, για να μην χάνει τα χρήματα της και τα κέρδη της -γιατί βλέπετε σήμερα τι γίνεται με τις Τράπεζες που κινδυνεύουν να χάσουν τη ρευστότητα τους και το χρήμα τους! Η Τράπεζα λοιπόν, για να μη χάσει κέρδη, θα μας πει : «εγώ δεν διακινδυνεύω το χρήμα μου, όλες οι συναλλαγές μου άπό δω και στο έξης, θα γίνονται με ένα χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο....». Οι Τράπεζες είναι εκείνες που και πάλι θ’ αλλάξουν τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών. Το δε Κράτος θα το επικυρώσει αυτό διά Νόμου.



Τι θα είναι το χάραγμα στο χέρι, θα είναι μικροτσίπ; θα είναι κάτι άλλο που θα μπει στο χέρι και στο μέτωπο; θα το δούμε την ώρα που θα το συζητήσουν και θα το αποφασίσουν.

Εμάς μας ενδιαφέρει ότι η εντολή για αυτό το νέο τρόπο συναλλαγών, θα δοθεί άπό τις Τράπεζες. Φυσικά θα δώσουν ένα χρονικό περιθώριο, όπως έδωσαν άπό τη δραχμή στο εύρώ, έτσι θα δώσουν και τώρα ένα περιθώριο για ν’ αλλάξει ο τρόπος οικονομικών συναλλαγών.



Αυτό που σας λέω, δεν είναι κάτι σημερινό. Έχει συζητηθεί από ετών, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στο τμήμα των Οικονομικών. Παρίστατο τότε ο Νομικός Σύμβουλος της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Γεώργιος Κλοτσώνης.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κλοτσώνης, στη συζήτηση σηκώθηκε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος είπε κατά γράμμα τα εξής: «για να μην έχουν τα κράτη φοροδιαφυγή, δώστε τώρα το χάραγμα στο χέρι....!» Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Κλοτσώνης, οι πάντες πάγωσαν, αλλά το θέμα έμεινε εκεί και δεν προχώρησε!



Αυτά τα έχει καταθέσει ο Νομικός Σύμβουλος τής Ελληνικής Κυβερνήσεως, κ. Κλοτσώνης και στο ραδιόφωνο της Ιεράς Συνόδου. Έγώ τα είδα και σε έγγραφο που κατατέθηκε στην Ιερά Σύνοδο. Αλλά τα άκουσα και με τ’ αυτιά μου στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας και έχω μαγνητοφωνημένα τα όσα καταθέτει και μάλιστα τα έχω ανεβάσει και στο Διαδίκτυο...



«...Τα δέκα κέρατα τα όποια είδες...», λέει ο Κύριος στον Ιωάννη στην Αποκάλυψη, είναι 10 βασιλείς άλλα δεν έχουν βασίλειο, δεν κυβερνάνε χώρες, αλλά έχουν δύναμη βασιλέως.



Πόσοι είναι σήμερα οι Τραπεζίτες πιστωτές, αυτοί για τους οποίους σας μίλησα; Μπείτε στο διαδίκτυο να δείτε όταν συνεδριάζουν κάθε φορά στην Ελβετία, και συγκεκριμένα στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας και θα διαπιστώσετε ότι είναι 10!«Τhe Group of Ten » Το γκρουπ των 10, έτσι είναι γνωστοί.



Δέκα λοιπόν είναι οι μεγαλοτραπεζίτες. Δέκα είναι αυτοί που κυβερνούν όλο τον κόσμο.





ΤΟ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΕΡΑΤΟ...



Βασιλείς χωρίς βασίλειο, άλλα με δύναμη και εξουσία βασιλέων. Άπό τα δέκα κέρατα του θηρίου, όπως προαναφέραμε, τα τρία πιο ισχυρά κέρατα έπεσαν, λέγει ο προφήτης Δανιήλ, και συνέβηκε αυτό όταν βγήκε ένα άλλο κέρατο μικρό, που μεγάλωσε. Και αυτό είναι ο Αντίχριστος ! Όταν λοιπόν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, 3 άπό τους 10 τραπεζίτες θα εξαφανιστούν και οι άλλοι 7 θα υποκύψουν.



Θα έχετε βέβαια ακούσει κατ επανάληψη, για τους 3 οίκους αξιολόγησης.

Τι είναι οι οίκοι αξιολόγησης; Είναι μεγάλοι τραπεζιτικοί οργανισμοί που αξιολογούν ταυτόχρονα και την πιστοληπτική ικανότητα όλων των Κρατών.

Παράξενο! Τρεις οι οίκοι αξιολογήσεως μόνον; Γιατί έδώ και εκατό χρόνια παραμένουν μόνον τρεις οι οικονομικοί οίκοι αξιολόγησης και μάλιστα και τους τρεις να τους κατέχουν συνεχώς άτομα εβραϊκής καταγωγής;



Πως ολόκληρη Ευρώπη δεν έχει ένα δικό της Ευρωπαϊκό οίκο αξιολόγησης, διότι και οι τρες είναι Αμερικανοεβραΐκών συμφερόντων, με έδρα την Αμερική; Η Κίνα προσπαθεί τώρα να κάνει ένα δικό της οίκο αξιολόγησης, άλλα δεν την αφήνουν... Αυτοί λοιπόν οι 3 οίκοι αποφασίζουν και για το ποιές χώρες πτωχεύουν.



Βλέπετε λοιπόν κι έμείς άπό που έξαρτώμεθα για την απειλούμενη πτώχευση της χώρας μας; Άπό αυτούς τους 3 οίκους! Και ήδη, ο ένας άπό αυτούς μας αξιολόγησε ως υποψηφίους για πτώχευση! Έάν πουν και οι άλλοι δύο οίκοι ότι πτωχεύσαμε, θα τιναχθεί η συμφωνία όλων των πολιτικών της Ευρώπης στον αέρα.



Τα δέκα κέρατα λοιπόν, μπορεί να είναι, σύμφωνα με την ερμηνεία μας που ανέφερα προηγουμένως, αυτοί οι 10 μεγάλοι Τραπεζίτες, που αποφασίζουν για τις τύχες όλων των εθνών; Αυτοί λοιπόν, ως πανίσχυροι Τραπεζίτες θα αποφασίσουν και για το πότε θα αλλάξει το οικονομικό σύστημα και άπό τις πιστωτικές κάρτες, θα μεταβούμε στο χάραγμα του δεξιού χεριού !!!





ΛΕΒΙΑΘΑΝ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ...













Τώρα, αδέλφια μου, να σας επισημάνω κάτι ακόμη! Ένθυμείσθε πως ονομάσθηκε η επιχείρηση των Τούρκων, όταν μπήκαν στην Κύπρο; Όνόμασθηκε «επιχείρηση Αττίλας».



Γνωρίζετε πως έχουν ονομάσει την επιχείρηση αυτή, τώρα που κάνουν την εξόρυξη τοϋ αερίου στην ΑΟΖ και στα θαλάσσια νερά της Κύπρου; Την εξόρυξη έχουν αναλάβει Εβραιοαμερικάνικες εταιρείες, πίσω άπό τις όποιες είναι οι 10 Τραπεζίτες.



Πως ονόμασαν την επιχείρηση αυτή που βγάζουν το αέριο και το πετρέλαιο κάτω στην Κύπρο;

Πως λέτε ότι ονόμασαν την επιχείρηση αυτή; «Λεβιάθαν»! Το έχω κι εδώ παρακαλώ, σε σχέδιο, το οποίο είναι ο χάρτης του Ισραήλ, φαίνεται η Κύπρος απέναντι, κι εδώ γράφει: «Το κοίτασμα Λεβιάθαν». Μιλάμε για το κοίτασμα «Λεβιάθαν».



Όταν άκουσα ότι ονόμασαν το κοίτασμα «Λεβιάθαν», παραξενεύθηκα και προβληματίσθηκα, γιατί κάπου το θυμόμουν αυτό το όνομα! Κάπου το είχα συναντήσει αυτό το όνομα, και θυμήθηκα όταν διάβαζα μία δαιμονισμένη γυναίκα και μίλαγε ο δαίμονας μέσα άπό το στόμα της και τον οποίο δαίμονα ρώτησα, «ποίον το σον όνομα δαιμόνιο;» κι εκείνο απάντησε: «Λεβιάθαν»!

Θυμήθηκα λοιπόν, ότι ήταν όνομα δαιμονίου! Θυμήθηκα μετά ότι και ο Ίώβ στο 40ο κεφάλαιο, μιλάει στο Μασσωριτικό κείμενο, (Μασσώρα, λέμε το Εβραϊκό κείμενο), για τον Λεβιάθαν.



Τι σημαίνει «Λεβιάθαν;» στα Ελληνικά; Είναι, «το Θηρίο το αναβαίνον εκ της θαλάσσης». Αυτό σημαίνει «Λεβιάθαν»! Είναι Εβραϊκή λέξη και σημαίνει, «θηρίο που βγαίνει μέσα άπό τη θάλασσα».

Αλήθεια, όταν γίνεται μία γεώτρηση, το πάνω μέρος της γεώτρησης, ξέρετε πως το λέμε; Ξέρετε ότι γεώτρηση είναι η διαδικασία που βγάζουμε νερό, πετρέλαιο, αέριο κλπ., μέσα άπό τη γη, ή τη θάλασσα. Αυτές λοιπόν τις πλατφόρμες της γεώτρησης, τις λέμε κεφαλές της γεωτρήσεως!

Κεφαλές! Ξέρετε έάν πετύχουν το κοίτασμα και βρουν αρκετό, πόσες κεφαλές θα βάλουν; Δηλαδή πόσες τρύπες θα κάνουν; Επτά! Επτά στον αριθμό! Και από μέσα θα βγει όλος ο πλούτος, είτε είναι αέριο, είτε είναι πετρέλαιο και θα δώσει στις Αγορές, στους 10 δηλαδή Τραπεζίτες τεράστια οικονομική δύναμη, θα προσθέσει τεράστια δύναμη, στην ήδη μεγάλη δύναμη τους, για να μπορούν να πατάξουν τους πάντες και να αναλάβουν πλήρως, μέσω της Οικονομίας, την Παγκόσμια κυριαρχία.

Παγκόσμια κυριαρχία, μιας παγκόσμιας Κυβέρνησης! Το ακούσατε εξ άλλου που το λέει καθημερινά και ο πρώην πρωθυπουργός μας, ο Γεώργιος Παπανδρέου! Θέλουμε, λέει, «Παγκόσμια Κυβέρνηση»! Το ίδιο ζήτησε και ο Πάπας τις προάλλες, θέλει κι αυτός μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Το άκουσα στα δελτία των ειδήσεων και μόνο που δεν λιποθύμησα! Είπαν τα δελτία ότι, «δεν σωζόμαστε από την οικονομική κρίση, εάν δεν γίνει μία Παγκόσμια Κυβέρνηση!». Και αναρωτήθηκα, είμαστε καλά; Γιατί είναι προφητευμένο, αδελφοί μου, ότι ο Αντίχριστος θα έχει παγκόσμια κυβέρνηση και θα είναι αυτός ο κυβερνήτης, όταν αναλάβει την εξουσία.



Και ερωτώ τώρα αδέλφια μου. Μετά άπό όλα όσα σας είπα, το κοστούμι που φτιάξαμε, μήπως εφαρμόζει καλά επάνω στη Διεθνή κατάσταση αυτή τη στιγμή; Ο « Λεβιάθαν », όπως γράφει το Μασσωριτικό κείμενο, και είπαμε μεταφράζεται στα Ελληνικά, το «θηρίον το άναβαίνον εκ της θαλάσσης».

Όπως το όνομα του Θεού, στα Εβραϊκά. Πως λέγεται; Γιαχβέ, Ίεχωβάς. Στα Ελληνικά σημαίνει. Κύριος ο Θεός. Και γι’ αυτό και ερωτούμε τους Ίεχωβάδες, τι σχέση έχετε έσείς με το εβραϊκό λόμπυ; Τους ρωτάμε, γιατί εμείς ξέρουμε ότι είναι παραφυάδα τους. Γιατί δεν μιλάτε Ελληνικά; Γιατί αποκαλείτε τον Θεό με το εβραϊκό όνομα Γιαχβέ; Άφού είμαστε Έλληνες, γιατί δεν το λέτε ελληνικά το όνομα Του;



Οι Εβραίοι λοιπόν, τώρα ονόμασαν την επιχείρηση αυτή με το κοίτασμα εξόρυξης, με το εβραϊκό όνομα «Λεβιάθαν». Και το ονόμασαν «Λεβιάθαν», γιατί είναι Εβραίοι! Έδωσαν ένα Εβραϊκό όνομα, το όποιο στα Ελληνικά, το Εβραϊκό όνομα «Λεβιάθαν», σημαίνει ΘΗΡΙΟ με δύναμη, που βγαίνει μέσα άπό την θάλασσα.



Αυτό λοιπόν το θηρίο βλέπει ο Ιωάννης και μας το περιγράφει. Και που ευρισκόταν ο Ιωάννης; Τον έβαλε ο Κύριος και κάθισε στην ακρογιαλιά, στην άμμο. Και πράγματι ο Ιωάννης, όταν έβλεπε αυτές τις επτά πλατφόρμες να βγαίνουν μέσα άπό τα νερά, τι θα έλεγε τότε ότι ήταν; Ξαφνικά άπό μακριά βλέπει επτά κεφάλια να βγαίνουν μέσα άπό τα νερά.

Πώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον καιρό εκείνο τις πλατφόρμες; Όπως όταν έβλεπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός τα αεροπλάνα πριν 200 χρόνια, τα ονόμαζε σιδερένια πουλιά, δεν ήξερε πως αλλιώς να τα πει. Βλέπω έλεγε, σιδερένια πουλιά να πετάνε. Δεν μπορούσε να πει, βλέπω αεροπλάνα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η λέξη τότε. Και ο Ιωάννης λέει, βλέπω ένα θηρίο να βγαίνει άπό τη θάλασσα, με 7 κεφάλια (τα οποία σε άλλη ομιλία μας θα αναπτύξουμε ότι εικονίζουν και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα ) και το θηρίο αυτό να δίνει δύναμη στα 10 κέρατα, στους 10 βασιλείς – τραπεζίτες !



Έάν λοιπόν, το πρώτο θηρίο είναι το κοίτασμα Λεβιάθαν, που θα δώσει τεράστια οικονομική δύναμη στα δέκα κέρατα, στους δέκα Τραπεζίτες της πόλης Βασιλεία, οι όποιοι αυτή τη στιγμή διαχειρίζονται ως έπί το πλείστον την Οικονομία όλης της γης και άρα έχουν μεγάλη πολιτική επιρροή και εξουσία. Αυτοί είναι που ουσιαστικά κυβερνούν και καθορίζουν και τις τύχες της Ελλάδος, άλλα και τις τύχες όλων των άλλων κρατών. Κι αυτοί, όπως λέει η Αποκάλυψη παρακάτω, θα δώσουν -οι Τράπεζες δηλαδή- θα δώσουν το Χάραγμα σε μικρούς και μεγάλους, ώστε να αλλάξει το οικονομικό σύστημα, να αλλάξει δηλαδή ο τρόπος οικονομικής συναλλαγής. Μας λέγει ακόμη η Αποκάλυψη, ότι όλοι ( σχεδόν... ) θα προσκυνήσουν αυτό το θηρίο. Και ότι θα αποδεχθούν και θα συνεργαστούν με τους Τραπεζίτες.



Να λοιπόν αδέλφια μου, που θα προχωρήσουν: θα πάνε να μας δώσουν στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο ένα χάραγμα. Πριν 28 χρόνια στο βιβλίο που είχα γράψει: «Πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας;», έγραψα κάποια σημεία των έσχατων καιρών.

Σήμερα όμως έχουμε μία νέα είδηση θα λέγαμε, την είδηση για τον «Λεβιάθαν», «το θηρίο το άναβαίνον εκ της θαλάσσης με τα 7 κεφάλια και τα 10 κέρατα».





ΘΗΡΙΟ ΑΝΑΒΑΙΝΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ...





Τα γεγονότα λοιπόν, τρέχουν. Περιμένουμε πλέον και την εμφάνιση του δεύτερου θηρίου με τα δύο κέρατα, έκείνο που θα έχει μορφή προβάτου; δηλαδή ειρηνοποιού. Γιατί έχει δύο κέρατα; Λένε οι Άγιοι, ότι τα δύο κέρατα είναι οι δύο εξουσίες που θα αποκτήσει, θα αποκτήσει πολιτική εξουσία και θρησκευτική, θα χτίσει το Ναό τοϋ Σολομώντος, ανακηρύσσοντας τον εαυτό του θεό. Τότε, θα πετάξει και τη μάσκα και αντί για άρνίο, θα δούμε ότι είναι λύκος! Πόσα χρόνια θα κυβερνήσει το δεύτερο θηρίο; Τριάμισυ. Γιατί τριάμισυ χρόνια; Άφού το πρόσωπο αυτό θα είναι πολιτικό πρόσωπο, άρα θα εκλεγεί στην εξουσία και όπως ξέρουμε, συνήθως οι εκλογές γίνονται σχεδόν κάθε τέσσερα χρόνια.





ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...





Ο Ιωάννης βλέπει τελικά, γεγονότα ιστορικά, πολιτικά, εθνικά, που εξελίσσονται και πως διαδραματίζονται. Βλέπει ακριβώς ότι θα όδηγηθοϋμε όχι μόνο σε αλλαγή οικονομικού συστήματος, άλλα βλέπει ότι θα γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση, με έναν Παγκόσμιο κυβερνήτη που θα κυβερνάει σ όλη τη γη. Πριν 20 χρόνια, 30, 50 χρόνια, ποιος μιλούσε για Παγκόσμια κυβέρνηση; Δεν υπήρχε καν αυτή η λέξη. Δεν υπήρχε ούτε στο μυαλό κανενός Έλληνα «παγκόσμια κυβέρνηση» και «παγκόσμια οικονομική διαχείρηση του χρήματος».



Σήμερα όμως, μιλάνε όλοι γι αυτό. Πρωθυπουργοί, πρόεδροι, οικονομολόγοι, ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η λύση. Οι Αγορές, που κατευθύνουν τις τύχες των λαών και έχουν τη δύναμη στα χέρια τους, κατευθύνουν τα πράγματα προς τα εκεί. Γι αυτό σας είχα πει άπό την αρχή, ότι η κρίση αυτή η οικονομική είναι ψεύτικη, είναι τεχνητή, την έχουν δημιουργήσει για να μας οδηγήσουν έκεΐ που εκείνοι θέλουν... Και όλες αυτές τις καθυστερήσεις που κάνει ο Πρωθυπουργός, ξέρετε γιατί τις κάνει; Για να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος και να μας οδηγήσουν εκεί που οι Αγορές θέλουν! Όπως ακριβώς έγινε και με την είσοδο Μουσουλμάνων στη χώρα μας. Είχαν προαποφασίσει να κάνουν τις χώρες της Ευρώπης πολυπολιτισμικές. Έτσι αφήσανε τώρα τους Μουσουλμάνους και μπήκανε μέσα στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη και μας λένε τώρα οι Ευρωπαίοι, ότι πρέπει να υπάρχει η θρησκευτική ελευθερία. Γι αυτό χτίστε τους τζαμιά.



Βλέπετε; Πρώτα επιτρέπουν εσκεμμένα την είσοδο Μουσουλμάνων, για να σου φέρουν μετά υποχρεωτικά και το τζαμί ατή χώρα σου. Το ίδιο κάνουν και για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Κάνουν όλα όσα κάνουν, για να οδηγήσουν τους λαούς στην παγκόσμια κυβέρνηση και στην παγκόσμια οικονομική διαχείριση.



Όδηγούν τα πράγματα σήμερα έτσι, ώστε να γίνει μια διεθνής οικονομική κρίση, και να αναζητήσει ο κόσμος μετά, έναν σωτήρα! Μέσα στο σχέδιο αυτό, έχει και ο στρατός τον ρόλο του σε όλα αυτά. Για σκεφθείτε να κτυπήσουν -όπως προμηνύεται- όλοι αυτοί οι πολεμικοί στόλοι που έχουν συγκεντρωθεί στην Άνατολική Μεσόγειο, τη Συρία που είναι το πιο πιθανό ή το Ιράν; Τώρα τελείωσαν με τη Λιβύη, την μηδένισαν, τέλος! Πάνε για το επόμενο κράτος τώρα. "Ενα - ένα τα έχουν πιάσει τα κράτη, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Αίγυπτος, Λιβύη, ένα-ένα τα Μουσουλμανικά κράτη τα μηδενίζουν σαν δυνάμεις. Ποια κράτη έχουν όμως σαν στόχο; Όλα αυτά που είναι γύρω άπό το Ισραήλ. Προστατεύουν με λίγα λόγια το Ισραήλ με όλα αυτά που κάνουν. Στόχο έχουν να πετύχουν την απόλυτη προστασία του Ισραήλ να είναι το Ισραήλ προστατευμένο άπό τις Μουσουλμανικές χώρες.



Τις εντολές τις δίνουν βέβαια τα 10 κέρατα, οι 10 βασιλείς, οι οποίοι όλως τυχαίως και οι 10 έχουν Εβραϊκή καταγωγή. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε τα ονόματα τους και την καταγωγή τους. Ως πιστωτές λοιπόν των εθνών, λέγουν προς τις Κυβερνήσεις τους, θα κάνετε αυτό, κι εκείνο, για να πάρετε χρήματα ως δάνεια και για να μη ναυαγήσουν τα κράτη σας και χρεωκοπήσουν και οι Κυβερνήσεις υπακούουν τυφλά. Αυτό λοιπόν είπε και η Μέρκελ «δεν άσκούμε έμείς πια πολιτική. Δεν μπορούμε να κάνουμε την πολιτική μας που θέλουμε προς τα Έθνη μας». Γιατί την άσκούν οι 10 «βασιλείς» τοϋ χρήματος που κινοϋν όλα τα νήματα.



Αν λοιπόν ξεσπάσει ένας Πυρηνικός πόλεμος, με το Ιράν η τη Συρία, τότε θα ναυαγήσουν τα πάντα και προπαντός η διεθνής οικονομία, θα βασιλεύσει παντοϋ η φτώχεια και δεν θα έχουμε να φάμε, όχι μόνο έμεΐς, η Ελλάδα, άλλα και ολόκληρη η ανθρωπότητα. Εκείνη λοιπόν τη στιγμή, οι δέκα βασιλείς θα προτείνουν και θα προβάλλουν ως μόνη λύση σωτηρίας της οικονομίας, αλλά και της παύσεως τοϋ πυρηνικού ολέθρου, μία Παγκόσμια Κυβέρνηση και έναν κυβερνήτη, ως σωτήρα μας!



Όπως γράφει στην Αποκάλυψη, ανάμεσα άπό τα δέκα κέρατα, βγαίνει και ένα μικρό κέρατο που καταλαμβάνει την εξουσία: Είναι ο Αντίχριστος ! Άρα, αυτοί οι δέκα «βασιλείς», πρέπει να αναμένουμε ότι θα προβάλλουν πρώτα κάποιο πρόσωπο σιγά σιγά, δημιουργώντας γύρω άπό το πρόσωπο του μία αίγλη και μία παγκόσμια αποδοχή, για να μας τον προτείνουν μετά για Παγκόσμιο Κυβερνήτη.



Θα πρέπει φυσικά, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, να φαίνεται ότι έχει εβραϊκές ρίζες και μάλιστα ότι προέρχεται δήθεν άπό τη γενιά τοϋ βασιλέως Δαβίδ. Η δε μητέρα του, θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε Εβραϊκής καταγωγής, διότι οι Εβραίοι έχουν μητριαρχία και όχι πατριαρχία και να φαίνεται ότι πριν τη σύλληψη τοϋ Αντίχριστου, τοϋ υίοϋ της ανομίας, ήταν οπωσδήποτε παρθένος, ένώ στην πραγματικότητα, όπως λέγουν οι Πατέρες, θα κάνει ζωή άσωτη.



Αυτοί οι «10 βασιλείς», οι παντοδύναμες αυτές Αγορές, κάποιον θα μας επιβάλλουν σιγά σιγά, μέσα άπό τα ΜΜΕ, ως Παγκόσμιο Κυβερνήτη της γης. Βλέπετε, τα ΜΜΕ έχουν τεράστια επιρροή επάνω στους λαούς. Γευθήκαμε ένα παράδειγμα της δύναμης τους με τον σημερινό Πρόεδρο της Αμερικής! Ποιος ήξερε τον Όμπάμα; Τον ήξερε κανείς; Κανένας δεν τον γνώριζε. Ξαφνικά όμως, τον πρόβαλαν και σιγά σιγά τον επέβαλαν, μάλιστα σε μία χώρα τόσο ρατσιστική, όπως είναι η Αμερική, την οποία για πρώτη φορά εκλέχθηκε ένας μαΰρος ηγέτης. "Ενας άγνωστος άνθρωπος, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μέσω των ΜΜΕ τον κάνανε γνωστό και μάλιστα τον ανέβασαν και στη θέση τοϋ Προέδρου της Αμερικής! "Εκαναν επίδειξη της μεγάλης δύναμης τους!



Καταλαβαίνετε λοιπόν, αδέλφια μου, πως οδηγούν σήμερα την κατάσταση; Το ίδιο θα προβάλουν και θα επιβάλλουν αυτόν που θα εμφανισθεί ως άρνίο και θα έχει δύο εξουσίες, όπως αναφέρει η Αποκάλυψη και θα μας πούνε: αυτόν ψηφίστε!

Όταν εμφανισθεί επίσημα ο υιός της ανομίας, ο Αντίχριστος, ο όποιος θα είναι άνθρωπος όπως κι έμείς, άλλα μέσα του θα κατοικεί όλος ο Εωσφόρος, θα μας πουν τότε οι Αγορές: « για να λυθεί το Παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα, κάντε ένα, δύο, τρία, τέσσερα πράγματα στα έθνη σας κι έτσι θα ξανανοίξουν οι τράπεζες και θα ξανατρέξει το χρήμα.

Κι εκεί εμείς που θα πεινάμε, ξαφνικά θα μας ξαναδίνουν ένα μισθό πλουσιοπάροχο! Πέστε μου αδέλφια μου, έάν μετά άπό έναν μεγάλο πόλεμο και μία μεγάλη πείνα, προτείνουν οι Αγορές ένα πρόσωπο δικό τους για να κυβερνήσει ως σωτήρας, ποίος θα τον αρνηθεί;

Να είσθε βέβαιοι ότι οι λαοί θα τον ψηφίζουν με τα δυό τους χέρια και θα τον προσκυνούν, ως λυτρωτή και σωτήρα τους, μετά άπό τις φοβερές καταστροφές ενός πολέμου και μια αβάσταχτη πείνα! Σας το προλέγω ότι όλη αυτή η δυστυχία θα σταματήσει τότε, άλλα μόνο για όποιον πάρει το χάραγμα ατό χέρι η στο μέτωπο και αποδεχθεί τον Παγκόσμιο Ηγέτη. Θα μας πουν τότε, για να έχουμε μια παγκόσμια ασφάλεια και ότι δεν θα ξαναφτάσουμε στα ίδια, δεν θα πρέπει να φοροδιαφεύγει πλέον κανείς.



Ξεκινάμε όντως μία νέα εποχή! Να είστε βέβαιοι ότι ο νέος σωτήρας, τότε θα βγει παμψηφεί ως παγκόσμιος ηγέτης, άφού ήδη πιο πριν τα 10 κέρατα θα έχουν φροντίσει να τον έχουν προβάλλει αρκετά και να έχει μία παγκόσμια αποδοχή, ως, "....ένα πρόσωπο καλοσυνάτο, φιλάνθρωπο, έναν ηγέτη που ποτέ δεν έγινε αιτία σκανδάλου. Ηλικίας; 30 ετών περίπου, όσο και ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.



Πόσα χρόνια θα κυβερνήσει ο νέος παγκόσμιος ηγέτης ; Τρισήμισυ, λέγει η Αποκάλυψη. Όλοι όμως οι πολιτικοί, μήπως τρισήμισυ χρόνια περίπου δεν κυβερνάνε; Δεν μένουν πιο πολύ στην εξουσία. Μετά ξανακάνουν εκλογές και επανεκλέγονται. Θα μας δώσει ο νέος ηγέτης λοιπόν, τα πάντα ξανά τα προς το ζειν. Γι αυτό λένε οι Πατέρες, ότι στην αρχή θα φάει ο κόσμος με χρυσά κουτάλια, αυτοί βέβαια που θα τον αποδεχθούν και θα τον ψηφίσουν και φυσικά θα πάρουν και το χάραγμα του… Οι υπόλοιποι, θα στερούνται, θα συνεχίσουν να ζουν με πείνα και με αβάσταχτες στερήσεις.



Έάν, όπως λέγουν κάποιοι άγιοι Πατέρες, παραμείνει στην εξουσία επτά έτη, τρισίμισυ έτη ανάκαμψης και τρισίμισυ μετά αποκάλυψης τοϋ πραγματικού του προσώπου, τότε μετά άπό τα πρώτα τρισίμισυ χρόνια θα κάνει πάλι εκλογές. Για να πάρει άλλη μία τετραετία. Άλλα μόλις πάρει τη δεύτερη τετραετία, θα πετάξει τη μάσκα του και θα τα κάνει σαν τον Σημίτη. Τι έκανε ο Σημίτης, θυμόσαστε; Είχε πει στο μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, στην πρώτη τετραετία του, ότι δεν θα βγουν οι νέες ταυτότητες και δεν θα αλλάξει τίποτα άπό τις ταυτότητες, έάν δεν συννενοηθεί με την Ιερά Σύνοδο και με τον Αρχιεπίσκοπο. Έμεινε δε ήσυχη η Ιερά Σύνοδος τότε... Εξαπατήθηκε. Και μόλις πήρε τις εκλογές ο Σημίτης, στη δεύτερη τετραετία του, πέταξε τη μάσκα του και το πρώτο νομοσχέδιο που πέρασε, ήταν οι ταυτότητες, αυτές που έβγαλε και κυκλοφορούν σήμερα, χωρίς το θρήσκευμα επάνω σε αυτές. Τότε δε, θα θυμόσαστε ότι ο Χριστόδουλος εκνευρίστηκε, γιατί θεώρησε ότι εξαπατήθηκε η Εκκλησία και η Ιερά Σύνοδος και έκανε τα μεγάλα συλλαλητήρια, σαν αντίδραση αυτής της εξαπάτησης άπό τον Σημίτη.

Όπως και σήμερα, η αντίδραση τοϋ κόσμου, γίνεται εξαιτίας του ότι μειώνονται συνέχεια οι μισθοί. Ένώ ο Πρωθυπουργός εξαπάτησε το λαό, λέγοντας του ότι λεφτά υπάρχουν και θα κάνει παντού αυξήσεις. Γι’ αυτό σήμερα ο κόσμος αντιδρά. Οι ηγέτες συνήθως εξαπατούν τους λαούς για να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους. Έτσι και ο Αντίχριστος, δεν θα μας πει «είμαι ο Αντίχριστος», αντιθέτως θα τον παρουσιάσουν τα ΜΜΕ ως μεγάλο Ηγέτη, με πολλά προσόντα. Ως άνθρωπο ενάρετο, φιλάνθρωπο, είρηνιστή, άξιο να αναλάβει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Λέγουν οι άγιοι μας και ιδιαίτερα ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ότι θα επικρατήσει, όχι μόνον στο Ναό τοϋ Σολομώντα, άλλα και στις εκκλησίες τοϋ Χριστού. Που σημαίνει, ότι οι Πατριάρχες, επίσκοποι, αρχιερείς και ιερείς, δεν θα τον αντιληφθούν και θα τον βάζουν και μέσα ατούς Ναούς μας...





ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...



Έτσι λοιπόν, αδέλφια μου, στην πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του Αντίχριστου, θα περάσουν όλοι καλά, όσοι φυσικά τον αποδεχθούν και πάρουν και το χάραγμα του.



Στη δεύτερη όμως περίοδο διακυβέρνησής του, ουαί και άλλοίμονο σε εκείνους που τον αποδέχθηκαν κι έχουν λάβει το χάραγμα του ! Θα ξεσπάσει όλο το μίσος του προς όλους τους λαούς, γιατί θα βγάλει τη μάσκα του και θα δείξει ότι είναι ο Εωσφόρος, ένας άνθρωπος που μέσα του έχει τον ίδιο τον Εωσφόρο, τον ίδιο τον διάβολο και ο διάβολος άνθρωποκτότονος ήταν και είναι, άπ’ αρχής, θα τους λιανίσει τότε όλους!



Το τι θα υποφέρουν, λένε οι Άγιοι Πατέρες, αυτοί που θα λάβουν το χάραγμα του δεν περιγράφεται! Αυτοί όμως που δεν θα το πάρουν, θα τους σκεπάζει τότε η Χάρις τοϋ Θεού. Και όπως μας προτρέπουν σύγχρονοι άγιοι, δεν πρέπει να είμαστε μόνοι μας, άλλα δεκαπέντε - είκοσι άτομα μαζί, για να μπορεί ο ένας να βοηθάει τον άλλο. Και όσοι άξιωθούν άπό το Χριστό, θα μαρτυρήσουν άπό τον Αντίχριστο. Γιατί για να μαρτυρήσεις, πρέπει να επιλεγείς άπό τον ουρανό. Το μαρτύριο είναι μεγάλο πράγμα! Είναι τιμή για έναν άνθρωπο να μαρτυρήσει για τον Θεό! Ο Θεός θα επιλέξει λοιπόν εκείνους οι όποιοι θα μαρτυρήσουν!



Θα είναι δε, φρικτά έκείνα τα μαρτύρια. Άλλοίμονο όμως σ’ εκείνους που θα πάρουν το χάραγμα τοϋ Αντίχριστου! Διότι τα τρισίμισυ χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας του, δεν θα μπορέσουν να σταθούν σε χλωρό κλαρί, όλοι αυτοί που τον δέχθηκαν και πήραν το χάραγμα του.







Αδέλφια μου, κλείνοντας τη σημερινή ομιλία, σας θέτω πάλι το ερώτημα:, όλα όσα ανέλυσα, σχετικά με τα σημεία της Άποκαλύψεως για το πρώτο θηρίο, τι πιστεύετε, ταιριάζουν στα σύγχρονα γεγονότα; Πιστεύω πως ναι.



Ο χρόνος είναι πολύ κοντά και θεωρώ ότι θα επιβεβαιωθούμε. Να έτοιμάζεσθε με προσευχή, με νηστεία, θεία Κοινωνία, να μάθουμε άπό τώρα να τρώμε λιγότερο, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.



Ξεχάστε τις ανέσεις. Ξεχάστε ότι θα έρθει κάτι καλύτερο… Διότι μετά άπό λίγο καιρό θα δούμε να χτίζεται και ο Ναός του Σολομώντος, που σημαίνει το τέλος πλέον...



Είναι κοντά η Δευτέρα Παρουσία τοϋ Κυρίου μας! Αυτήν που με λαχτάρα αναμένουμε τόσα χρόνια τώρα. Σας ερωτώ λοιπόν, έάν το «κουστούμι» που ράψαμε σε αυτή την ομιλία, για το πρώτο θηρίο του ταιριάζει, διότι έάν τοϋ ταιριάζει, τότε το δεύτερο θηρίο εντός ολίγου θα εμφανισθεί, Γιατί το δεύτερο θηρίο, το είδε ο Ιωάννης αμέσως μετά. Δεν το είδε μετά άπό καιρό, άλλα μετά άπό λίγο. Άρα το δεύτερο θηρίο έρχεται κι εκείνο. Όταν δούμε το Ναό του Σολομώντος χτισμένο, να γνωρίζετε ότι έρχεται και η ένδοξος του Κυρίου Παρουσία.







Με ρώτησε όμως ένας νεαρός και μου είπε:



- « Γέροντα, τι μέλλον έχουμε; »



- Και του απάντησα: « Της Δευτέρας Παρουσίας!... »







Αδέλφια μου, μείνετε κάτω άπό τη σκέπη του Θεού και φροντίστε να ζείτε σύμφωνα με το θέλημα τοϋ Θεού. Το επαναλαμβάνω και θα συνεχίσω να το λέω: Αυτές τις ημέρες, αυτά τα χρόνια που ζούμε, μόνο όσοι είναι κάτω άπό τη σκέπη του Θεού, θα διαφυλαχθούν. Όσοι είναι κάτω άπό τις πτέρυγες του Χριστού, θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα δεινά και αυτοί που θα σωθούν είναι όλοι εκείνοι, οι όποιοι τηρούν το θέλημα Του και αγωνίζονται καθημερινά για την επικράτηση της Βασιλείας του Θεού.



Το θηρίο το δεύτερο, επαναλαμβάνω, ότι δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του. Να είμαστε έτοιμοι με πίστη, κοντά στο Χριστό, κοντά στην Αγία ’Ορθοδοξια μας, με Θεία Κοινωνία, με εξομολόγηση συχνή, με δάκρυα και προσευχή να μας δώσει τη δύναμη και το κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα.



Γιατί η γενιά μας όλα αυτά θα τα δει…









Περιοδικό «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Ιανουάριος 2012»



(Τμήμα από απομαγνητοφωνημένη ομιλία Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη, Ηγουμένου της Ι. Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σάρωφ, Τρίκορφο Φωκίδος )










ΠΗΓΗ





from Lougantina-news http://ift.tt/1yZqiF6

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου