Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ


Το μέλλον είναι εδώ και όσο θα περνούν τα χρόνια θα γίνεται ολοένα και πιο τρομακτικό…
Είναι δυνατή η «ανάρτηση» ανθρώπινου εγκεφάλου για την αιώνια ζωή – Νευροεπιστήμονας του Cambridge.

«Οι άνθρωποι θα μπορούσαν πιθανώς να ζήσουν μέσα σε ένα μηχάνημα. Δυνητικά, νομίζω ότι είναι σίγουρα μια δυνατότητα», αναφέρει προκαλώντας τρόμο για το μέλλον της ανθρωπότητας…
Δημοφιλής νευροεπιστήμονας του Κέμπριτζ, δήλωσε σε μαζική εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το Σαββατοκύριακο.
«Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζήσουν μέσα σε ένα μηχάνημα στρέφοντας τον εγκέφαλό τους σε ένα κώδικα προγράμματος ενός υπολογιστή ικανού να δημιουργήσει εκ νέου κάποια 100 τρις συνδέσεις!!!

«Οι άνθρωποι θα μπορούσαν πιθανώς να ζήσουν μέσα σε ένα μηχάνημα. Δυνητικά, νομίζω ότι είναι σίγουρα μια δυνατότητα», αποκάλυψε h Dr Hannah Critchlow του τμήματος Νευροεπιστημών του Cambridge, στο δημοφιλές Hay Festival στην Ουαλία.
«Παρά το γεγονός ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι εξαιρετικά πολύπλοκος, οι επιστήμονες αρχίζουν να κατανοούν καλύτερα τις λειτουργίες ξεχωριστών τμημάτων του», είπε ο Critchlow, περιγράφοντας τον εγκέφαλο ως ένα περίπλοκο κύκλωμα του σκάφους. Ο επιστήμονας υποστήριξε ότι «θα είναι δυνατόν» να αναδημιουργηθεί ως πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

«Είμαστε περίπου 100 δισεκατομμύρια νευρικά κύτταρα και το πιο περίπλοκο κύκλωμα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί», ανέφερε ο νευροεπιστήμονας, ο οποίος παράγει και παρουσιάζει πνευματώδεις διαδραστικές εμπειρίες για το κοινό και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 100 κορυφαίων επιστημόνων του Ηνωμένου Βασιλείου από το Επιστημονικό Συμβούλιο.



ΠΗΓΗ


from Lougantina-news http://ift.tt/1HMFOXw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου