Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Παλιόσκυλο Σαμαρά, ξεπουλημένε του Χριστοφοράκου, τι ψυχή θα παραδώσεις στο Θεό, μωρή κουφάλα;

Παλιάνθρωπος και είμασταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ που επιμέναμε. Και μας την έπεφταν και μας λοιδωρούσαν και κραύγαζαν οι αλήτες ότι τον αδικούμε. Τον ξεμπρόστιασε ο Καμμένος στη Βουλή προχθές και δεν έβγαλε τσιμουδιά για τα λεφτά που του ψαχναν σε τράπεζες. Καθίκι του κερατά, ελεεινός και καταραμένος σαν τους δημοσιογράφους που τον στηρίζουν.

Διαβάστε τι είπε για τις κρίσιμες ώρες ο σύγχρονος Χίτης:



Χαρακτήρισε το δημοψήφισμα «παρωδία» και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτικό διάλογο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς «για να δουν να αθροίζονται Τσίπρας, Καμμένος και Μιχαλολιάκος εναντίον της ΕΕ».

«Την επόμενη Τρίτη που υποθέτουμε ότι θα ανοίξουν οι τράπεζες ή θα κουρέψουν τις καταθέσεις του ελληνικού λαού ή θα μας πάνε στη δραχμή. Κι ας μην μας πουν πάλι τάχα ότι κινδυνολογούσε», ανέφερε ο κ. Σαμαράς, επιχειρώντας να ξεδιπλώσει τις συνέπειες που θα είχε μια επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε άτι η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με την προοπτική αληθινής καταστροφής και εξήγησε τι θα συμβεί στην περίπτωση που επικρατήσει στο δημοψήφισμα το «ναι» ή το «όχι».

«Σε 5 μήνες μας έφεραν σε κλειστές τράπεζες, εσωτερική στάση πληρωμών, ενα βήμα πριν τη χρεοκοπία και την κοινωνική αναταραχή και με το δημοψήφισμα ενα βήμα πριν βγει η Ελλάδα από το ευρώ» σημείωσε και ζήτησε απο τους βουλευτές της ΝΔ να πουν παντού τα εξης:

Ότι το πραγματικό ερώτημα είναι ναι ή όχι στην Ευρώπη, ναι ή οχι στο ευρώ.

Ότι το όχι οδηγεί στο χάος.

Ότι η έξοδος από το ευρώ θα οδηγήσει σε κατάρρευση και τεράστιους κινδύνους και πως η Ευρώπη ήδη ετοιμάζει έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια για την Ελλάδα.

Ότι με έξοδο από το ευρώ δεν διαγράφεται το χρέος της χώρας και πως τα πάντα θα καταστραφούν εκτός απο το μεγάλο κομματικό κράτος.

Ότι η ανεργία θα διπλασιαστεί και επενδύσεις κανένας δεν θα κανει.

«Το στήριξε μόνο η Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Είναι δημοψήφισμα έκτρωμα. Έγκλημα εκ προμελέτης κατά της χώρας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επιπλέον ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού είναι υπέρ της Ευρώπης και πως αν χρεοκοπήσουμε θα σταματήσουμε να παίρνουμε και τα κοινοτικά κονδύλια.

«Η Ελλάδα θα έχανε 7 δις το χρόνο για τα επόμενα έξι χρονια. Είναι ο λογαριασμός του όχι» , επισήμανε και κάλεσε τους πολίτες αν θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ, να ανοίξουν οι τράπεζες και να μείνουμε στην Ευρώπη να ψηφίσουν «ναι».

ΠΗΓΗ


from Lougantina-news http://ift.tt/1KqgtVR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου