Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μόνη λύση για άμεση λύση, η παραίτηση του Σαμαρά από τη ΝΔ

Γράφει το arouraios.gr

Επειδή δεχόμαστε βροχή μηνυμάτων όπου μας βρίζουν επειδή θεωρούμε πως το δημοψήφισμα είναι ανούσιο και άκρως διχαστικό και ταυτόχρονα μας εγκαλούν πως εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας (!) θέλουμε να θυμίσουμε την σταθερή θέση μας, που είναι η απόσυρση του Αντώνη Σαμαρά από το πολιτικό σύστημα.

Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να υποβάλλει δημόσια την παραίτηση του από το τιμόνι της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να δώσει χώρο στην απαραίτητη εθνική συνεννόηση που και ο ίδιος ζητά.
Αν ασκούμε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, το κάνουμε γιατί το θεωρούμε πατριωτικό μας καθήκον, γνωρίζοντας πως δεν γινόμαστε αρεστοί. Θα μπορούσαμε όπως κάνουν άλλα sites να έχουμε πάρει θέση ξεκάθαρη και διχαστική και να έχουμε εισπράξει ανταλλάγματα για την επιλογή μας. Αν υπάρχουν πληρωμένοι στα δεξιά, μη γελιέστε υπάρχουν και στα αριστερά και στο κέντρο.
Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας μας οδηγεί σε ένα δημοψήφισμα που όπως ο ίδιος έχει δεσμευθεί, άσχετα με το αποτέλεσμα, βγάζει μνημόνιο.
Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πως ο ίδιος έχει βάλει την υπογραφή του στο 95% των μέτρων που απαιτούσαν οι δανειστές.
Δεν μπορούμε να μην βλέπουμε τις ουρές όπου περιμένουν οι γονείς μας στα ΑΤΜ, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στην διεθνή γελοιοποίηση της χώρας μας.
Το σημαντικότερο όμως ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ να βλέπουμε τον εθνικό διχασμό.

ΠΗΓΗ



from Lougantina-news http://ift.tt/1U99TaH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου