Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ: ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!!!


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας άνθρωπος στο Νεπάλ ομολόγησε τον φόνο ενός νεαρού αγοριού όταν ένας σαμάνος τον συμβούλεψε ότι μια ανθρώπινη θυσία θα θεραπεύσει τον άρρωστο γιο του.

Το 10χρονο αγόρι βρέθηκε με κομμένο το λαιμό του και έντεκα άνθρωποι συνελήφθησαν όταν η αστυνομία εντόπισε το αποσυντιθεμένο σώμα του Jivan Kohar και έγινε η νεκροτομή, όπως αναφέρει το CNN.

Το σώμα του 10χρονου εντοπίστηκε σε ένα θάμνο, την Παρασκευή στο χωριό Kudiya στην περιοχή Nawalparasi, η οποία συνορεύει με την Ινδία. Το παιδί έλειπε τρεις ημέρες από το σπίτι.

Οι πληροφορίες ανέφερουν ότι ο πατέρας ενός άρρωστου άνδρα είχε ομολογήσει ότι έκανε τη δολοφονία «για να διώξει τα κακά πνεύματα» από τον γιο του που υπέφερε, συμβουλή που του έδωσε σαμάνος στο χωριό που ζούσε. Ο ίδιος φέρεται να δελέασε το αγόρι προσφέροντας ένα πακέτο μπισκότα και με τη βοήθεια των γειτόνων, το μετέφερε σε ένα απομονωμένο μέρος.

Στη συνέχεια φέρεται να πραγματοποίησε θρησκευτική τελετή, σκοτώνοντας το αγόρι εναποθέτοντας το σώμα του σε ένα θάμνο, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Ο άνδρας, ο αδελφός του και ο σαμάνος είναι μεταξύ των συλληφθέντων. Περισσότεροι από το 80% των κατοίκων του Νεπάλ είναι ινδουιστές.

Πολλοί συχνά θυσιάζουν ζώα όπως αίγες ή βουβαλίδες για να κατευνάσουν τους θεούς.
ΠΗΓΗ


from Lougantina-news http://ift.tt/1IDNuxi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου