Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

To ξαναλέμε: δεν κυβερνάει ο σύριζα, αλλά το παλιό κι άθλιο κλεφτοπασόκ ακόμη…


αναδημοσίευση του CANDIANEWS


Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια! Φήμες, περισσότερο, που κυκλοφορούν στο Ηράκλειο και προφανώς σχετίζονται τόσο με τη δημόσια εμφάνιση Κουρουμπλή – Κουράκη στο κέντρο της 
πόλης την παραμονή των εκλογών, όσο και με την προσπάθεια του πρώην δημάρχου Ηρακλείου να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα, δυο μέρες νωρίτερα, με εμπλοκή του ονόματος του νυν υπουργού Εσωτερικών. Αυτό που έλεγαν λοιπόν είναι ότι στο Ηράκλειο κυκλοφορεί ευρύτατα η φήμη ο ότι Κουρουμπλής θα τοποθετήσει τον Κουράκη στη θέση του ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών! Η επιλογή είναι υπόθεση του υπουργού, αλλά προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι μόνο δική του.
Και πιστεύω ότι είναι απλές φήμες, όχι γιατί μπορεί να μην το θέλει ο Κουρουμπλής, που ήθελε και τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Χανίων, Μανόλη Σκουλάκη, σε δημόσια θέση για να μην… κάθεται στα καφενεία, αλλά επειδή σε μια τέτοια περίπτωση μάλλον θα κινδυνεύσει και η ίδια η θέση του υπουργού από τις αντιδράσεις!

Εξοργίστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου με την «αγκαλιά» Κουρουμπλή σε Κουράκη- Τί μήνυμα έστειλαν


CANDIANEWS

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή με την πρώην δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, την παραμονή των εκλογών στο κέντρο της πόλης , οι παλιότερες δηλώσεις του για τον πρώην δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη ότι θα τον αξιοποιήσει αφού «δεν πρέπει να κάθεται στα καφενεία»  αλλά και η γενικότερη προσέγγισή του απέναντι σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επί δεκαετίες πρωταγωνίστησαν στο πολιτικό σύστημα, έχει εξοργίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. Τα τοπικά όργανα του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν μάλιστα το μήνυμά τους τόσο στον ίδιο τον υπουργό Εσωτερικών αλλά και στην κομματική ηγεσία, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους, ειδικά για τη στάση του απέναντι στον Γ. Κουράκη.
Όπως έλεγαν μάλιστα, «εμείς δώσαμε μάχη να φύγει ένα σύστημα από το δήμο Ηρακλείου κι ο υπουργός έρχεται την παραμονή των εκλογών, αγκαλιάζει τον πρώην δήμαρχο και δίνει αφορμές για τόσα σχόλια. Αυτό είναι πολιτικά ανεπίτρεπτο για ένα στέλεχος της κυβέρνησης».
Κατά τις πληροφορίες του Candianews, το θέμα τέθηκε και στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της οποίας τέθηκε και μια άλλη πλευρά του θέματος που προέκυψε: την παραμονή των εκλογών ο κ. Κουρουμπλής έκανε βόλτες στο Ηράκλειο με τον πρώην δήμαρχο, αλλά αγνόησε επιδεικτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έμαθαν από τα μέσα ενημέρωσης για την παρουσία του στην πόλη!



from Lougantina-news http://ift.tt/1KUZd8C
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου