Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτο! Η Μέρκελ τελειώνει την Ελλάδα



Είτε της το επιβάλλουν ή έτσι πρέπει να φανεί, η απόφαση της Άνγκελα Μερκελ να κλείσει τα σύνορα της Γερμανίας για τους μετανάστες που συρρέουν από την Αυστρία δεν είναι βεβιασμένη κίνηση αλλά άμεσα συνδεόμενη με την παραμονή της στην καγκελαρία όπως αναφέρει η Bild.

Η Σιδηρά κυρία της Γερμανίας θα κάνει τα πάντα όπως φαίνεται και θα φορέσει ακόμη και τον πιο βαρύ ρατσιστικό μανδύα προκειμένου να μη ταρακουνηθεί η καρέκλα της ηγεσίας της. Το Βερολίνο έχει ήδη επιβάλλει ένα immigrants control με την αναστολή μονομερώς της εφαρμογής της Συνθήκης του Σένγκεν αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων θα οδηγηθεί σε οριστικά αποκλεισμό όσων προσπαθήσουν να μπουν στα σύνορα της χώρας της εντός του 2016.

Η Μέρκελ είδε τις αρμόδιες αρχές να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στο προσφυγικό κύμα και θα προβεί σε καταλυτική κίνηση που θα είναι και το πιο δυνατό μήνυμα προς όλες τις χώρες της Ε.Ε. Όπως δήλωσε η ίδια και αυτή η δήλωση περιλαμβάνει σχεδόν όλο το μεταναστευτικό κύμα..»Όσοι δεν έχουν ιδιαίτερη ανάγκη προστασίας, όσοι έρχονται για οικονομικούς λόγους-όσο κατανοητοί και αν είναι αυτοί- δεν έχουν καμία προοπτική να μείνουν σε μας»…

voicenews.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/1N5vWbz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου