Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! Οι γιατροί, οι νοσηλεύτριες και το υπόγειο της ακολασίας!



Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα «ροζ» ρεπορτάζ έχει θέμα… το Νοσοκομείο Ρίου! Όμως ας μην ξεχνάμε ότι με πάνω από 1.000 άτομα τα οποία «ζουν» στον συγκεκριμένο χώρο, λογικό είναι να αναπτύσσονται… και ροζ ιστορίες!

Και ποιος δεν θυμάται τις αποκαλύψεις του «Κόσμου» για τον τεχνικό που είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω με άλλη εργαζόμενη στα υπόγεια του Νοσηλευτικού Ιδρύματος ή το «πενταπλό» όργιο με συμμετοχή και γιατρίνας στον… 5ο όροφο!

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι στο Νοσοκομείο συζητούν για δύο νέα περιστατικά που έχουν προκαλέσει … έντονες συζητήσεις και… αποτελούν το «αλατοπίπερο» στις σκληρές εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν (λόγω κρίσης) οι εργαζόμενοι!

Αν εξαιρέσουμε το σύνηθες φαινόμενο δύο – τριών νοσηλευτριών που έχουν… μόνιμη εργασιακή ερωτική σχέση με αντίστοιχους γιατρούς (δύο παντρεμένους και έναν ελεύθερο), αρκετοί συζητούν για την γιατρίνα που εντοπίστηκε να έχει συνάψει λεσβιακή σχέση… με καθαρίστρια! Οι δύο γυναίκες ήρθαν…. πολύ κοντά και το ειδύλλιο δεν άργησε να αναπτυχθεί! Δεν τις έχουν πιάσει «επ’ αυτοφώρω» στο Νοσοκομείο, ωστόσο αρκετοί γνωρίζουν την… εξω-νοσοκομειακή σχέση τους!

Αλλοι πάλι συζητούν για το «όργιο» που συνέβη με εργαζόμενη του Νοσοκομείου σε υπόγειο! Όπως λένε οι πληροφορίες οι άνδρες με τους οποίους «έπαιζε» ήταν… περισσότεροι από δύο! Γνωστή για τις «επιδόσεις» της η συγκεκριμένη εργαζόμενη, φαίνεται πως αποφάσισε να «επεκτείνει» τον αριθμό των εραστών της! Και τα κατάφερε! Και όπως είναι αναμενόμενο δεν αποκλείεται… να επαναλάβει το εγχείρημά της!

dete.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/1IArP67
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου