Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Αποκάλυψη! Αφαιρούν τα όργανα σύριων αιχμαλώτων οι τζιχαντιστές - Γερμανός γιατρός ο επικεφαλής!

Η ισπανική εφημερίδα El Mondo προχωρά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις λέγοντας πως οι ισλαμιστές της ISIL αφαιρούν τα όργανα των τραυματισμένων αιχμαλώτων του συριακού στρατού και των λαϊκών δυνάμεων (NDF) τα οποία χρησιμοποιεί είτε για μεταμοσχεύσεις σε μέλη της είτε τα πωλεί σε άλλες χώρες ως μια κερδοφόρα επιχείρηση!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ISIL αναγκάζει επίσης τους κρατούμενους στις φυλακές της Μοσούλης (Νινευή) να δώσουν αίμα ενώ αναβάλλει αρκετές φορές την εκτέλεσή τους για να τους χρησιμοποιεί ως δεξαμενή αίματος αλλά και οργάνων.

Ιατρικές πηγές είπαν στην El Mondo ότι το προσωπικό σε ένα από τα νοσοκομεία της Μοσούλης έχει δει τα πτώματα τουλάχιστον 183 ανθρώπων από τα οποία είχαν αφαιρεθεί όργανα.

Όπως αποκαλύπτει η El Mondo η ISIL έχει δημιουργήσει μια ιατρική ομάδα στη Μοσούλη με επικεφαλής έναν Γερμανό γιατρό που εξάγει τα όργανα του σώματος προς τη Συρία και την ιρακινή περιοχή του Κουρδιστάν για μεταμόσχευση σε μέλη ή προς πώληση.

Αντίστοιχες αποκαλύψεις - καταγγελίες, τις οποίες είχαμε δημοσιεύσει τότε στη Freepen.gr ο ιρακινό πρέσβης στον ΟΗΕ, Mohamed Alhakim λέγοντας ότι η ISIL είναι διακινητής ανθρωπίνων οργάνων και έχει εκτελέσει μια ντουζίνα γιατρώνς για την απροθυμία τους να ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό.

Ο Alhakim είχε κάνει αναφορά σε ανεύρεση μαζικού τάφου κοντά στη Μοσούλη όπου σε αρκετά πτώματα είχαν εντοπιστεί χειρουργικές τομές ενώ έλειπαν τα νεφρά και άλλα μέρη του σώματος.
Στρατής Μαζίδης
freepen.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/1TPqHDT
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου