Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ - ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:Δείτε τι κρύβουν…



Σε δικαστικούς “μπελάδες” φέρεται πως είναι αναμειγμένη η οικογένεια του πρωθυπουργού, και συγκεκριμένα τα δύο αδέρφια του, Δημήτρης και Ζαννέτ Τσίπρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbomb, υπάρχουν στοιχεία που μπλέκουν την οικογένεια με οικονομικό σκάνδαλο, και συγκεκριμένα με την παράνομη απόσπαση ενός δημοσίου έργου στη Μυτιλήνη, ύψους 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, τα αδέρφια του πρωθυπουργού. Αλέξη Τσίπρα, είναι ιδιοκτήτες μια εταιρείας συμφερόντων, μέσω της οποίας προσπάθησαν να πάρουν ένα δημόσιο έργο καταθέτοντας πλαστή ενημερότητα, ώστε να κερδίσουν ένα πρόγραμμα του Δημοσίου αξίας 1,1 εκατ. ευρώ!

Πιο αναλυτικά, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της περιφερειακής ενότητας Λέσβου το 2011 διακήρυξε διαγωνισμό για το έργο “ «Κατασκευή Δικτύου Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Νήσου Λέσβου”.

Η εταιρεία του Δημήτρη και Ζαννέτ Τσίπρα, “Δ. Τσίπρας – Ζ. Τσίπρα Ο.Ε” αναδείχθηκε προσωρινή μειοδότης, υπό το όνομα “ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε”.

Ανάμεσα στα δικαιολογητικά, όπως τονίζει το ρεπορτάζ του newsbomb, ήταν και μια “ψεύτικη” ασφαλιστική ενημερότητα.

Ως εκ τούτου, φέρεται ότι ο Δημήτρης Τσίπρας κατηγορείται για το αδίκημα της χρήσης πλαστού εγγράφου, ενώ η Ζαννέτ Τσίπρα εξαιρείται των ευθυνών.

Η υπόθεση πρόκειται να πάει στην αίθουσα του δικαστηρίου τον Μάιο, μια περίοδο κρίσιμη για τον Αλέξη Τσίπρα.

Αν ισχύουν τα στοιχεία και η ιστορία πάρει διαστάσεις, τότε πρόκειται να θιγεί και πολιτικά ο πρωθυπουργός, αφού η υπόθεση, εκτός από οικονομικές, παίρνει και πολιτικές προεκτάσεις.

ΠΗΓΗ


from Lougantina-news http://ift.tt/1VOrjwk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου