Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ρεκόρ… γελοιότητας από την τουρκική «Αεροπορία»


Όταν το αεροπορικό όπλο δεν χρησιμοποιείται για την προάσπιση του πάτριου εδάφους αλλά για να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα μιας γειτονικής χώρας, ενώ οι χειριστές των αεροπορικών μέσων προβαίνουν σε κάθε είδους πρόκληση σα να παρακαλούν την ελληνική αεράμυνα «να τους ρίξει» για να πετύχουν τον στόχο τους που είναι το στήσιμο ενός επεισοδίου, τότε ΔΕΝ αξίζουν να λέγονται αεροπόροι, αφού έπαψαν προ πολλού να τηρούν τις ηθικές αξίες που συνοδεύουν, στην Ελλάδα τουλάχιστον, την αεροπορική ιδέα…

Νωρίτερα σήμερα (10:59), η προκλητικότητα των Τούρκων έφτασε σε τέτοιο επίπεδο ώστε να περάσουν με αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών, τύπου CN-235, σε ύψος μόλις 30 μέτρων (100 πόδια) από τη νήσο Παναγιά, σα να παρακαλούσαν να υπάρχει κάποιος από κάτω με ένα AK-47 Kalashnikov και να τους ρίξει… Φυσικά παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Η Τουρκία είναι ήδη ανεξέλεγκτη και υπάρχει κίνδυνος να γίνει ακόμα χειρότερη προσεχώς, αφού η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη έχει επιπτώσεις που θα μπορούσαν να μειώσουν την άσκηση κριτικής από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οδηγώντας τον Ερντογάν να αναζητήσει επιβεβαίωση του «αυτοκρατορικού μεγαλείου» που αισθάνεται στο άρρωστο μυαλό του, βυθίζοντας την περιοχή σε περιπέτειες.

Άρα χρειάζεται δυο φορές μεγαλύτερη προσοχή, καθώς επίσης και ετοιμότητα ώστε εάν ξεφύγουν τα πράγματα να πληρώσου βαρύτατο κόστος για την ανήθικη και απροσάρμοστη συμπεριφορά τους. Ο ορισμός του κακού γείτονα. Σε λίγο θα μας κάνουν να πούμε και «μισητού». Κοντά είναι.

defence-point.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/2i2bCAL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου