Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ: «Εδώ θα έχουμε πρόβλημα στην διατροφική αλυσίδα και κάποιοι κάνουν δηλώσεις για ασφαλή μπάνια στον Σαρωνικό!



Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ξανθός τόνισε ότι αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια προκειμένου να συντονιστεί στον ανώτερο βαθμό ο κρατικό μηχανισμός

και διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα εκδώσει σχετική οδηγία για την απαγόρευση της κολύμβησης. Όπως είπε επίσης οι δήμοι έχουν προβεί ήδη σε σχετικές δράσεις. «Είμαστε σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας και εντός της ημέρας θα βγει οδηγία σε σχέση με τους κινδύνους της ρύπανσης για τους πολίτες», τόνισε. Παράλληλα, προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος να περάσει η ρύπανση στη διατροφική αλυσίδα και να φανεί αυτό αργότερα. Γι’ αυτό, εξήγησε, θα πρέπει να εντοπιστεί ο βαθμός επηρεασμού της περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Υπενθυμίζουμε ότι σε χθεσινή συνέντευξή του ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής αναρωτήθηκε «γιατί να μην κάνουν μπάνιο στο Σαρωνικό;» όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

crashonline.gr/


from Lougantina-news http://ift.tt/2h56lws
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου