Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια τρομερή αποκάλυψη που βάζει φωτιά στην ελληνική οικογένεια αφού είναι άγνωστο αν έστω κάποια από αυτά έφτασαν στο τραπέζι μας.

«Η Ελλάδα πρόσφατα έλαβε μια ύποπτη παρτίδα υγρών αυγών» απαντά η Κομισιόν σε Ερώτηση του Νότη Μαριά.

Τις τεράστιες ευθύνες των αρμόδιων εποπτικών αρχών για το νέο διατροφικό σκάνδαλο με τα μολυσμένα αυγά
στηλίτευσε με παρέμβασή του (31/8/2017) ενώπιον της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς

Το πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι οι ελληνικές αρχές γνώριζαν για την εισαγωγή αυτή αλλά δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωση ώστε να επιστήσει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού, την ώρα που στην Ευρώπη γίενται χαμός.

Ο ευρωβουλευτής, κ. Μαριάς αποκαλύπτει ότι τα ύποπτα δείγματα μολυσμένων αυγών είχαν ήδη ληφθεί από τις 15 Μαΐου τελικά τα μέτρα προστασίας των καταναλωτών λήφθηκαν στις 7 Αυγούστου!!!

Μάλιστα οι ευθύνες επιτείνονται μια και όπως αποκαλύφθηκε από την συζήτηση τα μολυσμένα αυγά από την Ολλανδία και το Βέλγιο κυκλοφορούν ήδη από το Σεπτέμβριο του 2016!!!

Επιπλέον από τη συζήτηση αποδείχθηκε ότι οι Ολλανδικές Αρχές γνώριζαν για τα μολυσμένα αυγά από το Νοέμβριο του 2016 κι όμως «εποίησαν τη νήσσαν».

Πρόκειται για ένα τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο για το οποίο έχει ευθύνη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι Εθνικές Αρχές.



hellasforce.com


from Lougantina-news http://ift.tt/2grRTug
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου