Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ είναι οι 96 βουλευτές που “ξέπλυναν” τον Μιχελάκη! – Παναγιώταρος: “Φτου σας, ξεφτίλες!”






Αυτοί ειναι οι 96 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου που με την ψήφο τους ξέπλυναν τον Μιχελάκη για το σκάνδαλο της δωροδοκίας, καταγγέλει στο επίσημο site που διατηρεί η Χρυση Αυγή.



Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους Νεοδημοκράτες και τους Πασόκους συμπεριλαμβάνεται ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.















Ακολουθεί το σχόλιο του Ηλία Παναγιώταρου:



Ο «Λαδωμένος» και το χρονικό ενός κατ΄ εξακολούθηση εξευτελισμού των θεσμών της “Δημοκρατίας” (όπως αυτοί την εννοούν)



Με την χθεσινή μη άρση ασυλίας του Μιχελάκη, η κλεπτοκρατική κοινοβουλευτική πλειοψηφία με την προθυμότατη αρωγή της αντιπολίτευσης (πλην Χρυσής Αυγής) δέχθηκε ότι οι βουλευτές -μη χαρακτηριζόμενοι ως υπάλληλοι κατά το τυπικόν (που και αυτό είναι λάθος)- επιτρέπεται να χρηματίζονται-δωροδοκούνται, κοινώς να τα παίρνουν και να μένουν ατιμώρητοι.



Ενθυμούμαι τα όσα προσπαθούσε να δικαιολογήσει ο κατά τ’ άλλα λαλίστατος Μαρκογιαννάκης ως προεδρεύων στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όταν συζητούντο οι άρσεις ασυλίας (σε όσους έγινε, διότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ο Χρ. Παππάς και ο Γ. Λαγός προφυλακίστηκαν χωρίς ούτε καν νομιμοφανείς διαδικασίες) των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για όλες τις υποθέσεις μας. Έλεγε ο «έγκριτος νομικός» ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν κρίνει-δεν δικάζει και ας αποφασίσει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη.



Στην περίπτωση του Μιχελάκη επράξατε ό,τι μπορούσατε, εσείς και όλο το σινάφι σας, προεξέχοντος του «Μπάμπη», που ενώ είχε έρθει την Βουλή η εν λόγω δικογραφία από την περασμένη άνοιξη, την κρατούσε καλά θαμμένη στο συρτάρι του. Και όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε, με επιπρόσθετες κωλυσιεργίες και βαριά καρδιά η υπόθεση «λαδώματος» του Μιχελάκη έφτασε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η υπόθεση επεστράφη προκειμένου να αποφανθεί το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής (τάχα μου, τάχα μου).



Το εν λόγω Συμβούλιο απεφάνθη ότι πρέπει να παραπεμφθεί ο «λαδωμένος», ο οποίος και στις δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής εμφανίστηκε ως δειλό ανθρωπάκι, το οποίο παρακαλούσε να μην παραπεμφθεί.



Όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό, αφού τελικώς παραπέμφθηκε η υπόθεσή του προς ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής -κατά πλειοψηφία, διότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καταψήφισαν- τότε μπήκαν τα μεγάλα μέσα.



Στην ψηφοφορία της Ολομέλειας, ο θρασύδειλος χρηματισμένος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μεταξύ άλλων είπε το αμίμητο: «Όποιος φυγομαχεί, φοβάται την αλήθεια»!!! (Τα σχόλια δικά σας) .



Τελικώς το κλεπτοκρατικό τόξο δεν ψήφισε την άρση ασυλίας του «λαδωμένου». Και παρά το ότι η συγκυβέρνηση είχε πολλές απουσίες, η αντιπολίτευση έβαλε το χεράκι της στην «αθώωσή» του.



Άρση ασυλίας Σταθάκη – άρση ασυλίας Μιχελάκη, σημειώσατε Χ.



Φτου σας, ξεφτίλες!



Η.Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ






http://www.makeleio.gr/





from Lougantina-news http://ift.tt/1xN1Xh5

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου