Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Η Ελλάδα δεν Παραδίδεται


Όχι στον Τρόμο του Σόϊμπλε

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Όπως είναι γνωστό σε κάθε πόλεμο, βασική επιχειρησιακή πρακτική είναι και η προπαγάνδα. Η προπαγάνδα μπορεί να έχει πολλές μορφές ανάλογα με την διεξαγόμενη επιχείρηση και το στόχο. Στον πόλεμο που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας και έχει κηρυχτεί από τον Σόϊμπλε και την παρέα του, τα τρομολαγνικά φαινόμενα με τα ΑΤΜ ή με τις τράπεζες και τον εκφοβισμό ότι τα χρήματα των Ελλήνων δεν είναι απόλυτα εγγυημένα, αποτελούν την μέθοδο επηρεασμού του Ελληνικού στόχου που θα ζήσουμε τις επόμενες ώρες και μέρες. Πρώτο δείγμα ο εκφοβισμός που έστειλε τον κόσμο από τα ξημερώματα στα ΑΤΜ και τα μάρκετ , αλλά και η απόρριψη της παράτασης του προγράμματος από την ΕΕ.


Οι Έλληνες θα πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα ψεύτικα φοβικά σύνδρομα και τις απειλές που θα ζήσουμε από εδώ και πέρα. Ο φόβος πάντα είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αν ο φόβος καθόριζε την τύχη της Ελλάδας, ιστορικά σήμερα θα μιλούσαμε για μια Ελλάδα , για μια Ευρώπη και ένα κόσμο Ναζιστικής επιβολής. Ο αγώνας ενός πιθανού ΟΧΙ θα είναι πολύ δύσκολος, άλλωστε κανένας τίμιος αγώνας δεν είναι εύκολος. Ο αγώνας όμως για να είναι νικηφόρος έχει μόνο μια προϋπόθεση την ενότητα του δοκιμαζόμενου λαού απέναντι σε κάθε Γερμανική απαίτηση κατοχής και κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας .

Ο Κυρίαρχος λαός την επόμενη Κυριακή θα πρέπει πραγματικά με εθνική ανάταση και χωρίς φόβο να αποφασίσει για ελευθερία ή κατοχή . Γιατί τελικά δεν ενοχλεί η όποια εξόφληση πραγματικού χρέους που τόσο άφρονα κάποιοι δημιούργησαν, αλλά η αποστέρηση από την Ελλάδα του κυρίαρχου ρόλου στην επικράτεια της.

Οι πραγματικοί φόβοι του Ελληνικού λαού θα πρέπει να είναι ο πλήρης αφοπλισμός της χώρας στην οποία την οδηγούν τα μνημόνια, σε μια περίοδο που οι απειλές πολλαπλασιάζονται από όλες τις κατευθύνσεις αλλά και η αγωνία να μη φορτώσει με νέα χρέη τις επόμενες γενιές, διότι εάν προκρίνουμε τη λύση και τα μέτρα που μας δίνουν οι θεσμοί, τότε δυστυχώς θα έχουμε υποθηκεύσει, την Εθνική μας ασφάλεια αλλά και το μέλλον των παιδιών των εγγονών αλλά και των δισέγγονων μας.

Η εντολή του λαού θα πρέπει να είναι σαφής, κάτω τα χέρια από την Ελλάδα, την αξιοπρέπεια μας και την εθνική μας κυριαρχία, η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται.

Θεωρούμε στο pentapostagma.gr ότι , ήρθε η ώρα που πρέπει να καταλάβει η Ευρώπη, ότι δεν μπορεί να είναι έτσι όπως την οραματίζεται ο Σόιμπλε, των δύο ταχυτήτων, με τον Νότο να είναι πεταμένος σε μια γωνιά και με την Ελλάδα να είναι πειραματόζωο. Εάν δε εμάς μας τιμωρούν για παραδειγματισμό, γιατί ενδεχομένως θέλουν να γλυτώσουν τις συνέπειες σε άλλες χώρες του νότου, έχουν πολύ μεγάλο λάθος να αντιμετωπίζουν ισοπεδωτικά τις χώρες της ΕΕ, άλλο Ελλάδα και άλλο ο Ραχόι και οι Ποντέμος … Επιπλέον δεν έχουν το δικαίωμα πολιτικοί, όπως ο Μάρτιν Σούλτς να υποδεικνύουν ποια κυβέρνηση θα έπρεπε να διοικεί την πατρίδα μας, διαφωνώντας (!!!) για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος με την ευθύνη της επιλογής της κυβέρνησης που θέλει, ο ίδιος ο λαός της. Τελικά η Ευρώπη θα πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό της όπως τον όρισαν εκείνοι που την οραματίστηκαν , μια Ευρώπη που πρέπει να είναι των λαών, των εθνών και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα ανήκει στο λαό της . Γι αυτό δουλειά σου … κύριε Σόϊμπλε … η Ελλάδα δεν εκχωρείται …

pentapostagma


from Lougantina-news http://ift.tt/1ICUCGa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου