Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Το Όραμα του Ράμα για τη Βαλκανική


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Ο Π/Θ  Ράμα, στην ομιλία του στο φόρουμ « World Leadership»  με θέμα «Τέχνη και Πολιτική», που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον Αλβανικό τύπο μίλησε για τη δραστηριότητα του, ως πολιτικός αλλά και ως καλλιτέχνης καθόσον ο Ράμα στο επάγγελμα είναι ζωγράφος !!!!!!!!!

Ό Αλβανός Π/Θ κατά την ομιλία του,  έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, στο όραμα του για τη Βαλκανική, περιγράφοντας το πως είναι σήμερα και πως θα πρέπει, σύμφωνα με τον ίδιο, να είναι στο άμεσο μέλλον.
«Το όραμα, η εικόνα που εγώ έχω για μια νέα Βαλκανική, είναι εκείνο  μιας Βαλκανικής που θα ζει σε ειρήνη, ευημερία και ασφάλεια. Ασφάλεια που δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει περισσότερο διάλογο, με παραδοσιακούς εταίρους αλλά και με άλλους που μέχρι τώρα θεωρούνταν αντίπαλοι….»
Θεωρούμε ότι μάλλον κάποιο λάθος θα έκανε ο Ράμα ως προς το πραγματικό του όραμα. Διότι πώς να έχεις όραμα την ευημερία όταν ο Ιταλός Εισαγγελέας για την καταπολέμηση της Μαφίας στην Περιφέρεια Λέτσε Cataldo Motta, σε  συνέντευξη που έδωσε στον Αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel, δήλωσε μεταξύ των άλλων, ότι συνεχίζεται το φαινόμενο διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ιταλία. Ισχυρίστηκε δε ότι τα ναρκωτικά διακινούν αλβανικές  εγκληματικές  οργανώσεις που έχουν τα χαρακτηριστικά μαφιόζικων οργανώσεων και ότι οι επικεφαλής των οργανώσεων αυτών είναι στην Αλβανία. Δήλωση που εξέθεσε πλήρως τον Ράμα καθόσον ο ίδιος πρόσφατα δήλωνε στην   Deutsche Welle ότι, στην Αλβανία έχουμε οργανωμένο έγκλημα, αλλά οι νονοί της Μαφίας είναι στην Ευρώπη. Εξάλλου δεν πάει καιρός που είχαμε παρουσιάσει σε άρθρο μας στοιχεία για εμπλοκή δημόσιων προσώπων σε διακίνηση ναρκωτικών υπό την κάλυψη του ιδίου του Ράμα.
Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο

πηγη


from Lougantina-news http://ift.tt/1KKIGpR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου