Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ στον ΨΕΥΤΗ Τσίπρα που ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ-Αλυσοδέθηκαν και κάνουν κατάληψη έξω από το υπουργείο Υγείας



Η κατάληψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα είναι συμβολική.

Με μια συμβολική κίνηση οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την υποβάθμιση της Υγείας. Λένε μάλιστα ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί πέρυσι 4.500 προσλήψεις, αλλά αντιθέτως οι εργαζόμενοι θα είναι κατά 2.500 λιγότεροι, ενώ μειώνονται και οι δαπάνες. Του έσβησαν …κεράκια με τούρτα… για τα “Χρόνια Πολλά” κ τα αμέτρητα ψέματα!



Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι θα κάνουν και πορεία, διεκδικώντας επίσης την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.






ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 07:22

Σε αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του υπουργείου Υγείας έχουν προχωρήσει από τις 6.30 το πρωί εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν απλώσει στην είσοδο του υπουργείου ένα μεγάλο πανό στο οποίο έχει φωτογραφία τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με μούσι και μύτη “Πινόκιο” , σε μια συμβολική κίνηση καθώς σήμερα είναι πρωταπριλιά, ημέρα αφιερωμένη στο ψέμα. Ακριβώς πάνω από την μονταρισμένη φωτογραφία του πρωθυπουργού λόγω της ημέρας αναγράφεται το σύνθημα “πρωταπριλιάτικα ψέματα-2/4/2015- με δέσμευση του πρωθυπουργού από το προηγούμενο έτος που έλεγε ότι εντός του 2015 θα προσλάβει στο ΕΣΥ 4500 νέους υπαλλήλους και πως θα αυξήσει την χρηματοδότηση. Μάλιστα, σε μια συμβολική κίνηση, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν αλυσοδεθεί μπροστά απο το υπουργείο Υγείας προκειμένου, όπως μας ειπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχαλης Γιαννάκος να καταδείξουν οτι είναι δέσμιοι των ελλείψεων σε προσωπικό και της ελλειπους χρηματοδότησης.

Τα αιτήματα της ΠΟΕΔΗΝ είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Ασφάλιση, χρηματοδότηση και στελέχωση με προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων και ένταξη των εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα στα βαρέα και ανθυγιεινά.



from Lougantina-news http://ift.tt/1RPtGY8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου