Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Η Νέα Τάξη δεν κρατά πια ούτε τα προσχήματα – Τι συνέβη στον ΟΗΕ που δείχνει πως έρχεται πόλεμος


Για πρώτη φορά από το 2006, η Ρωσία δεν θα είναι μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ,

καθώς δεν κατόρθωσε να
επανεκλεγεί, αφού οι περισσότεροι ψήφοι ανήκουν στο στρατόπεδο της Νέας Τάξης.

Μετά την ολοκλήρωση της τριετούς θητείας της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία, στην οποία είχε ως «αντιπάλους» την Κροατία και την Ουγγαρία, η οποία επανεξελέγη.

Αντίθετα, την επανεκλογή της εξασφάλισε και η Σαουδική Αραβία, παρά τις συνεχείς και κατάφορες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα.

Αντιλαμβάνεστε πως το χάσμα Δύσης και Ρωσίας είναι πια αγεφύρωτο και υπό την παρούσα ηγεσία του Κρεμλίνου τα πράγματα δεν φαίνεται πως θα βελτιωθούν, με την σύγκρουση να πλησιάζει.

Την ίδια ώρα, η ρωσική κυβέρνηση διαβεβαίωσε ότι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν ένα σχολείο στην βορειοδυτική Συρία, όπου σύμφωνα με τη Unicef, 28 άνθρωποι, μεταξύ αυτών 22 παιδιά, έχασαν την ζωή τους σε έναν αεροπορικό βομβαρδισμό, είναι ψεύτικες.

«Σήμερα, έπειτα από την εμπεριστατωμένη εξέταση των φωτογραφιών ενός χωριού στην Συρία, στην Χας (επαρχία Ιντλίμπ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών), διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξαν πλήγματα εναντίον του σχολείου κι επιπλέον δεν υπήρξαν θύματα» έγραψε στο Facebook η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ


from Lougantina-news http://ift.tt/2f3rd0P
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου