Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΟΙΜΠΛΕ με ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ! Ποιος ο ρόλος ΤΡΑΜΠ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...


Οργή έχει προκαλέσει στο Eurοgroup η επιστολή Τσακαλώτου που απέστειλε στους ομολόγους του και με την οποία τους ενημερώνει πως τα μέτρα που θα παρθούν για να κλείσει η αξιολόγηση θα ανακοινωθούν…. Δια ζώσης!

Φαίνεται πως το Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου δε θα έχει στην ατζέντα της συζήτησης το ελληνικό ζήτημα, αλλά το ζήτημα θα συζητηθεί στο μέλλον, πιθανώς μετά τις εκλογές στην Ολλανδία. Εδώ είναι που μπλέκεται το ζήτημα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και στην Ολλανδία και στη Γαλλία που ακολουθεί θα εκλεγούν κυβερνήσεις που δε θέλουν να βλέπουν τον Τσίπρα… ούτε ζωγραφιστό. Η εκλογή Τραμπ φαίνεται πως δημιουργεί τάσεις φυγής στο ΔΝΤ (το ΔΝΤ είναι υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ). Σκεφτείτε επίσης πόσο κακό έκανε στην εικόνα του Τσίπρα η επίσκεψη στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο. Ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ με σύνθημα «η Αμερική πρώτα» δεν βλέπει με θετικό μάτι έναν αριστερό ευρωπαίο πρωθυπουργό , που του χρωστάει και χρήματα.

Φαίνεται πως είναι κοινό μυστικό σε όλους (και στο Μαξίμου) πως δρομολογούνται εξελίξεις ή Grexit ή 4ου Μνημονίου, ενός Μνημονίου-Σοίμπλε.

Υγ. υπάρχουν πληροφορίες πως το γραφείο Σόιμπλε έχει λάβει επιστολή πίστης και υποταγής από την Πειραιώς και στην οποία ΄καρφώνει΄ όλες τις πελατειακές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά η ύπαρξη της επιστολής αυτής δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά, συνεπώς την καταγράφουμε την πληροφορία με μεγάλη επιφύλαξη.

voicenews.gr/


from Lougantina-news http://ift.tt/2jiw1V4
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου