Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Η μεγάλη αποκάλυψη για τους σκελετούς που βρέθηκαν στον Τάφο της Αμφίπολης!!!- ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ χρονολογούνται και αν σχετίζονται μεταξύ τους (έχει έρθει η ώρα των αποκαλύψεων)


Η μεγάλη αποκάλυψη για τους σκελετούς που βρέθηκαν στον Τάφο της Αμφίπολης!!! (έχει έρθει η ώρα)

Tο τελικό δείγμα μυελού των οστών από τους πέντε σκελετούς που βρέθηκαν στον τάφο έφερε πράγματι αποτελέσματα.

Ο μόνος σκελετός ανάμεσα στους πέντε αυτούς που χρονολογήθηκε "κοντά", αλλά όχι τόσο κοντά στην προτεινόμενη χρονολόγηση του μνημείου είναι η γυναίκα!. Οι υπόλοιποι σκελετοί χρονολογούνται αρκετά μακριά από το τελευταίο τρίμηνο του 4 ου αιώνα π. Χ.! Και όταν λέμε αρκετά μακριά εννοούμε ότι είναι πολύ πιο παλιοί σε σχέση με την γυναίκα (υπενθυμίζουμε ότι οι άλλοι σκελετοί είναι δύο άνδρες, ένα πολύ μικρό παιδί και ένας αποτεφρωμένος). Επίσης μεταξύ των σκελετών δεν υπάρχουν συγγενείς.

Η ερευνητική ομάδα αρνείται να αποκαλύψει αυτά τα αποτελέσματα. Ίσως να περιμένει την περαιτέρω ανάλυση των αρχαιολογικών δεδομένων που πραγματικά χρειάζεται χρόνο και ίσως προσπαθεί να ερμηνεύσει τα δεδομένα σε σχέση με τα αποτελέσματα του DNA ήΑΝ τα κυρίαρχα στοιχεία του τάφου δεν συνάδουν με τα αποτελέσματα του DNA. Κάτι που έχει ήδη γίνει από την επικεφαλής αρχαιολόγο κα. Περιστέρι επανειλημμένα, όπως έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις ότι οι σκελετοί είναι δευτερεύουσας σημασίας για την ιστορία του τάφου.

http://ift.tt/1B3z5ov


from Lougantina-news http://ift.tt/2niOzEE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου