Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟ “GAY PRIDE”!

Μπορεί οι υπουργάρες του ΣΥΡΙΖΑ να ξεσάλωσαν στο “Gay Pride” και δικαίως να μονοπώλησαν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά εκεί ήταν και η νουδούλα. Στα μουλωχτά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, για να μην το πάρουν χαμπάρι οι μεγάλες μάζες των ψηφοφόρων της!



Η αποκάλυψη έγινε όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι εκπρόσωπος της νουδούλας ήταν ο βουλευτής Σταμάτης. Ο ίδιος το διέψευσε οργισμένος κι έτσι αποκαλύφθηκε ότι εκπρόσωπος της νουδούλας ήταν πράγματι κάποιος Σταμάτης, αλλά όχι ο βουλευτής. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της «Δημοκρατίας»: «Και η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπήθηκε στο Athens Gay Pride που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Σύνταγμα. Ήταν εκεί ο γραμματέας Πληθυσμιακών Ομάδων Γιώργος Σταμάτης».

Εφόσον, λοιπόν, το μυστικό έγινε κοινό, αναγκάστηκε ο εκπρόσωπος τύπου Κικίλιας να παραδεχθεί ότι «η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπήθηκε στο «Gay Pride» από τον γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων του κόμματος, Γιώργο Σταμάτη και την αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου, Κύρα Κάπη», προσθέτοντας πως «η ΝΔ θεωρεί ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι προσωπική υπόθεση και δικαίωμα του κάθε πολίτη».

(ΥΓ) 1: Ποιος… πατριωταράς βουλευτής της νουδούλας (και τακτικός θαμώνας της Μυκόνου…) ήταν στα… μαύρα πανιά τη νύχτα μετά το “Gay Pride”, γιατί… ζήλευε το ξεσάλωμα του Τσακαλώτου;

ΠΗΓΗ


from Lougantina-news http://ift.tt/2rKnUkM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου