Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Επαληθεύονται οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ για την ΕΛΛΑΔΑ;;


Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή εξελληνισμένα Νοστράδαμος, 1503 - 1566) ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Μεγάλη μερίδα αναγνωστών έκτοτε τού αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.

Για την Ελλάδα έχει δώσει διάφορες προφητείες, όμως τρεις από αυτές θεωρείται ότι αφορούν τις μέρες μας και την οικονομική κρίση που βιώνουμε.

Δείτε τις προφητείες:

Προφητεία: 1. “Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, Ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει Μα δεν θα προφτάσουν. στη σκιά της Γης, Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη”.

Προφητεία : 2.” Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.”

Προφητεία: 3. “Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι αυτή.”




from Lougantina-news http://ift.tt/1U8UEyk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου