Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Κραυγή πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία – Δηλώσεις Πούτιν


Μεγάλες ανακατατάξεις στον πλανήτη με την Νέα Τάξη να «βράζει» μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ,

ενώ την ίδια ώρα λαμβάνει χώρα ρωσική διείσδυση στα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι ελπίζει σε μεγαλύτερη συνεργασία με την Βουλγαρία και τον «αδελφό» λαό της χώρας αυτή χάρη στην νέα ώθηση στις σχέσεις μεταξύ της Σόφιας και της Μόσχας μετά την εκλογή του φιλορώσου Ρούμεν Ράντεφ στις προεδρικές εκλογές.

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Ράντεφ, ο Πούτιν δηλώνει «πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να δώσουμε μια νέα ώθηση στον διμερή πολιτικό διάλογο χάρη στις κοινές προσπάθειές μας».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο.

Ταυτόχρονα, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ρωσία και η Βουλγαρία θα καταφέρουν «να διευρύνουν την εποικοδομητική συνεργασία τους σε διάφορους τομείς».

«Η Βουλγαρία είναι μια χώρα πολύ σημαντική για εμάς», υπογράμμισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σημειώνεται πως η Βουλγαρία ήταν ένας από τους σταθμούς του αγωγού φυσικού αερίου South Stream που επρόκειτο να εφοδιάζει την Ευρώπη με ρωσικό αέριο μέσω της Μαύρης Θάλασσας. Το σχέδιο όμως εγκαταλείφθηκε το 2014, εν μέσω της ουκρανικής κρίσης, μετά τις πιέσεις που άσκησαν οι Βρυξέλλες στις βουλγαρικές αρχές.

Τα πράγματα τώρα όμως αλλάζουν, ενώ μην ξεχνάμε πως η Βουλγαρία βρίσκεται δίπλα στα Στενά του Βοσπόρου, τα οποία διαχειρίζεται εκ μέρος του ΝΑΤΟ η απρόβλεπτη Τουρκία.

Όλα αυτά βάζουν σε σκέψη τις δυνάμεις της Νέας Τάξης και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ξεσπάσματος πολέμου, καθώς απειλείται άμεσα η Νέα Εποχή του παγκόσμιου ηγέτη.


from Lougantina-news http://ift.tt/2eVzZxv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου