Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

«Πόλεμος» Ρωσίας- ΗΠΑ… από το Διάστημα; – Aιφνιδιαστική εντολή Β.Πούτιν για ….


….δημιουργία ισχυρής στρατηγικής αντιπυραυλικής άμυνας!!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως εντελώς αιφνιδιαστικά ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση την ανωτάτη στρατιωτική ηγεσία της χώρας, προς την οποία έδωσε προφορική εντολή για την ορθή προετοιμασία της κύριας αποστολής των ρωσικών δυνάμεων, που είναι η πλήρη εξουδετέρωση των επιπτώσεων της παγκόσμιας απειλής από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μεταξύ των στρατιωτικών απειλών για την ασφάλεια της χώρας, ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε την άμεση δημιουργία μιας στρατηγικής αντιπυραυλικής άμυνας, για να δύναται να ανταποκριθεί σε όλο το εύρος των αχανών συνόρων της ρωσικής ομοσπονδίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι το κύριο καθήκον της χώρας είναι να εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις όλες τις επικίνδυνες απειλές για την εθνική ασφάλεια, διαθέτοντας όμως τα κατάλληλα για αυτό οπλικά συστήματα .

«Το καθήκον μας είναι να εξουδετερώσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε στρατιωτική απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα . Συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σχετίζονται με τη δημιουργία μιας στρατηγικής αντιπυραυλικής άμυνας, με την εφαρμογή της έννοιας της παγκόσμιας επίθεσης », δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης του με την ηγεσία του υπουργείου άμυνας.

Τον Οκτώβριο, το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Άμυνας (NTSUO), και περίπου 500 οπλικά συστήματα των ρωσικών δυνάμεων είναι εφοδιασμένα με ένα νέο σύστημα ανίχνευσης κατά των επιθέσεων με ιούς στους υπολογιστές .

Πολύπλοκες αναλύσεις κινήσεως του δικτύου και των συσκευών, μπορούν να αξιολογήσουν το επίπεδο της απειλής, την κρισιμότητα της και να εντοπίσουν το σημείο προέλευσης του εισβολέα στο σύστημα .

Σε παλαιότερο άρθρο με τίτλο ( Οι «Δορυφόροι μάχης» που θα συμμετέχουν στον επερχόμενο διαστημικό πόλεμο), είχαμε αναφέρει ότι ο κόσμος ευρίσκεται , σύμφωνα ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες στα πρόθυρα ενός ακόμη παγκόσμιου πολέμου. Μετά τις απειλές για υβριδικό, οικονομικό, ενεργειακό, εμπορικό πόλεμο , ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη, ο «διαστημικός πόλεμος», ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία.

Για το σκοπό κάτω από άκρα μυστικότητα, Ρωσία, Κίνα και ΗΠΑ , «εργάζονται» πυρετωδώς για την κατασκευή των ανάλογων οπλικών συστημάτων και υπηρεσιών στο διάστημα.

Πιθανότατα να έχουν τεθεί σε τροχιά οι αποκαλούμενοι «δορυφόροι-δολοφόνοι», οι οποίοι διαθέτουν την μοναδική ικανότητα να είναι εξοπλισμένοι με όπλα ισχυρών ακτίνων λέιζερ, για να καταστρέφουν ανταγωνιστικούς δορυφόρους.

Μετά από αυτό το στάδιο, θα εισέλθουμε στον σχεδιασμό ενός εντελώς νέου στρατιωτικού επιπέδου, που αφορά την διεξαγωγή πολέμου από το διάστημα προς « επίγειους στόχους», σύμφωνα με «διάσπαρτες» πληροφορίες.

Για αυτό ακριβώς ομιλεί ο Ρώσος ηγέτης ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι πού πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος!

Γνωρίζει επίσης ότι οι Αμερικανοί κάτι «ετοιμάζουν» στο διάστημα για να πάρουν την πρωτοπορία από τους Ρώσους και κρούει το κώδωνα του κινδύνου, ενώ σίγουρα για να το αναφέρει κάτι γνωρίζει παραπάνω από Ευρωπαίους αξιωματούχους…
pentapostagma.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/2fwLBYD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου