Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

«Τρελός» επιστήμονας εισάγει στον οργανισμό του με ένεση 3.5 εκατομμυρίων ετών βακτήρια!Τα αποτελέσματα ΣΟΚΑΡΟΥΝ!


Μοιάζει με ιστορία από κόμικ της Μάρβελ αλλά είναι πραγματικότητα! Ο Anatoli Brouchkov ένας αμφιλεγόμενος Ρώσος επιστήμονας έκανε το ακατανόητο. Εισήγαγε με ένεση στον οργανισμό του βακτήρια 3.5 εκατομμυρίων ετών τα οποία είχαν διατηρηθεί καθώς βρέθηκαν παγωμένα.
Το πιο αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως ο Ρώσος υποστηρίζει πως αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας και της ακράδαντης υγείας!Συγκεκριμένα τονίζει ότι μετά την ένεση ένιωθε ποιο δυνατός, το σώμα του πιο υγιές γεμάτο ζωτικότητα καθώς και το ανοσοποιητικό του είχε ενδυναμωθεί αισθητά.


Το υγιές σώμα μου μετά την ένεση αντιστέκεται πιο αποτελεσματικά στη φθορά του χρόνου σε σχέση με παλαιότερα

Αναφέρει επίσης ο Brouchkov.Σύμφωνα με τα Ρωσικά Μ.Μ.Ε ο επικεφαλής του τμήματος της Γεωκρυολογίας του πανεπιστημίου της Μόσχας, Ο τολμηρός αυτός καθηγητής Anatoli Brouchkov δεν έχει αρρωστήσει η έστω κρυολογήσει καθόλου τα τελευταία δύο χρόνια.
Το αρχαίο αυτό βακτήριο με την ονομασία “Bacillus F” είναι η αιτία της βελτίωσης της υγείας του.Τέλος ο Ρώσος τονίζει πως το ίδιο πείραμα έγινε και σε ζώα και τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια και εντυπωσιακά! Οι ζωτικές ενδείξεις των ζώων είχαν ισχυροποιηθεί όπως και το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Αυτό που ώθησε τον Brouchov να προβεί σε ένα τέτοιο πείραμα ήταν η σκέψη πως το αρχαίο αυτό βακτήριο ο Βάκιλος F ήταν ιδιαίτερα ανθεκτικό καθώς κατάφερε να επιβιώσει όλα αυτά τα χρόνια σε ένα από τα πιο εχθρικά περιβάλλοντα της γης, στην παγωμένη Σιβηρία δηλαδή.Αν μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο το βακτήριο έμεινε ζωντανό όλον αυτόν τον καιρό, τότε ίσως να βρούμε και το κλειδί για καλύτερη υγεία και μακροζωία των ανθρώπων.

Βέβαια ο Ρώσος επιστήμονας διεξάγει συνεχώς έρευνες και πειράματα για τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η εισαγωγή των βακτηρίων στον οργανισμό.Μέχρι στιγμής όμως υποστηρίζει τη θεωρία του πως το Βακτήριο Βάκιλος F που ανήκει στην εποχή των δεινοσαύρων μπορεί να ενισχύσει τις βιολογικές ανάγκες και απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού κάνοντας το σώμα πιο υγιές, πιο δυνατό και πιο ανθεκτικό.

Από κάτω ακολουθεί σχετικό Βίντεο:



mymind.gr


from LN-news http://ift.tt/2BGBdg3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου