Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Απύθμενο θράσος από την τουρκική αντιπολίτευση: "Μόλις γίνουμε κυβέρνηση, οι Έλληνες θα φύγουν όπως ήρθαν"!


Του Άρη Δημόπουλου

Δεν είναι μόνο ο Ερντογάν με τις γνωστές του μεγαλομανίες, ούτε οι εκάστοτε υποστηριχτές του Γκρίζοι Λύκοι. Ακόμη και η αξιωματική αντιπολίτευση πολλάκις έχει αναφερθεί με τα χειρότερα λόγια απέναντι σε κάθε τι ελληνικό, επιβεβαιώνοντας πως το πολιτικό σύστημα στην Τουρκία ενισχύει σύσσωμο τις ανθελληνικές θέσεις.

Ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε κλειστή ενημέρωση δημοσιογράφων, επέστρεψε με ένα κρεσέντο ανθελληνικού παραληρήματος, απαντώντας στον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και ζητώντας πίσω τα "σκλαβωμένα νησιά" του Αιγαίου!


Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε πως οι Έλληνες κατέλαβαν με 5.000 στρατιώτες 13 διαφορετικές περιοχές στο Αιγαίο, σε αριθμούς που μάλλον βγάζει από το...μυαλό του ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

"Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα κατέλαβε τα νησιά με 5.000 στρατιώτες της, σε 13 διαφορετικές περιοχές. Όταν γίνει κυβέρνηση το CHP θα φύγουν όπως ήρθαν"!

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά από μία σειρά άλλων προκλητικών τοποθετήσεων από κεμαλιστές βουλευτές της αντιπολίτευσης, πάντα κατά της Ελλάδας:



Μεταξύ άλλων ο βουλευτής του CHP, Μουσταφά Μπαλμπάι, είχε δηλώσει:

"Καταθέσαμε επίκαιρες ερωτήσεις. Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν είπε τίποτα και ρωτήσαμε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μας διαβίβασε επίσημη απάντηση σύμφωνα με την οποία το ζήτημα της κατάληψης στα νησιά δεν είναι δική του ευθύνη. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας απάντησε στον αρχηγό μας που έθεσε το ζήτημα στην ατζέντα, με τρόπο που ξεπέρασε τα όριά του και λέγοντας: "Μολών Λαβέ". Να δείτε τη σιωπή του δικού μας Υπουργού Εθνικής Άμυνας και να δείτε την αδιακρισία της Ελλάδας. Καταλήφθηκε και η συνείδηση των μελών του AKP ή όχι;"

Οι βλέψεις των Τούρκων -ακόμη και της αντιπολίτευση- είναι γνωστές, την ώρα που η ελληνική πλευρά εξακολουθεί να μιλάει για "ελληνοτουρκική φιλία".

el.gr


from LN-news http://ift.tt/2zkpkXd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου