Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Χτυπάτε κι άλλο Σαμαροβενιζέλο – Γεωργιάδηδες! Οι Έλληνες δεν πεθαίνουν έτσι απλά! Ο Αλέξης να είναι καλά!! (Δύο βίντεο)

Γράφει η θεοδωροβία Πλακά
Τι ακούμε καί τί βλέπουμε αυτές τις ημέρες πάλι,Έλληνες;

Σίγουρα και οι καλύτεροι ψυχίατροι θα σήκωναν τα χέρια,γιατί η αρρώστια αυτή που βλέπουμε καί ακούμε στα κανάλια καί στην Βουλή με τους Σαμαροβενιζέλους είναι μοναδική καί νέο είδος εμμονής προς εξερεύνηση!!

Αφού μας οδήγησαν σε οικονομική ασφυξία καί είναι αυτοί που μας δημιούργησαν μεγάλο δημοκρατικό θέμα , μας διέλυσαν καί καταρεύσαμε,τους ακούμε να επιμένουν στα μνημόνιά τους!

Άνθρακας ήσουν Αντώνη γιά την χώρα μας,με παιχνίδια πολιτικών διαπραγματεύσεων καί όπως λέει μία λαϊκή παροιμία «λάδια πολλά κι από τηγανίτα τίποτα» Αντώνη!!

Χρεοκόπησες την Ελλάδα καί έδωσες την καυτή πατάτα στον Σύριζα,βάσει σχεδίου, νομίζοντας ότι θα τους κάψεις γιά να ξανάρθεις στην εξουσία ,αλλά δεν υπολόγησες καλά , εσύ και τα ξεφτέρια σου την λαϊκή εντολή,που όσο πάει δυναμώνει υπέρ του Σύριζα!

Εσύ,Αντώνη συρικνώνεσαι καί τέτοιο κακό δεν θα έχει ξανά πάθει αυτό το κόμμα σου,όσο έχεις την αρχηγία!
Καί βέβαια θα μου πείς, ποιός είναι ικανός να πάρει το τιμόνι του κόμματος σου;;!!! Ιδού το ερώτημα!!
Γιατί το 2012 εσύ καί πολλοί πολιτικοί σου την μία στιγμή βγάζατε τα χρήματά σας εκτός Ελλάδας και την άλλη ερχόσαστε στην Βουλή των Ελλήνων και ψηφίζατε να κοπούν μισθοί και συντάξεις του λαού σας,βρε αναίσθητοι ανθέλληνες!! Ποιός να σας εμπιστευτεί ξανά;;
Τόση υποκρισία καί πολιτική ξευτίλα!

Έλληνες,αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πολιτικοί, αλλά επικίνδυνοι άνθρωποι για την πατρίδα μας!!

Ο Αλέξης έχει την στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού ,κι εσύ Αντώνη την αποκήρυξη!

Πάρτε το απόφαση,γιατί γιά να συνέλθετε στο κόμμα σου ,χρειάζεται γκρέμισμα ,καινούργια υλικά καί μυαλά καί όλα αυτά χρειάζονται πολύ χρόνο για να ξαναλειτουργήσετε,με δυό λόγια… άντε γειά!!!

Με κυνικότητα πάλι μίλησες στο κανάλι Μέγκα!
Το μάθημά σου δεν το πήρες ακόμα Αντώνη!
Είσαι απελπισμένος,σε νοιώθω,ξεκινάνε καί οι εξεταστικές την άλλη εβδομάδα στην Βουλή,κι εσύ δεν σταματάς να επιμένεις στον ακατόρθωτο στόχο σου,το τρίτο μνημόνιο!!
Εσύ Αντώνη θα τα έσκιζες τα μνημόνια κάποια στιγμή,αλλά αντί γι’αυτά έσκισες τον λαό σου!!(στο τέλος του άρθρου δείτε το βιντεάκι να το θυμηθείς κι εσύ κι αυτοί που σε ψηφίζουν ακόμα)!

Κατ’εικόνα καί ομοίωση καί ο κοινοβουλευτικός σου εκπρόσωπος,ο Άδωνις πού κορόιδευε τους Έλληνες καί τους έπειθε γιά το μνημόνιο,ενώ ήξερε ότι είναι καταστροφή!(απολαύστε στο τέλος σε βιντεάκι καί τον Άδωνι)!
Καί σε αυτό το σημείο ήθελα να σου δώσω μία συμβουλή Άδωνη, καθ’ότι εσύ πολιτικός κι εγώ πολίτης καί έρχεσαι ξαφνικά στο σπίτι μου εκεί που ηρεμώ και τσιρίζεις ανεξαρτήτου ώρας, αφού σκοπός της ζωής σου είναι να γυρνάς όλο το 24ωρο στα κανάλια,στο ραδιόφωνο ή στην Βουλή ,σου προτείνω να κάνεις λίγη φωνητική με την μουσικό σύζυγο, να μην μας τρελαίνεις ,που τρίζουν τα τζάμια των σπιτιών μας όταν σκούζεις….Έλεος!!

Μην ποντάρεις Άδωνη κι εσύ καί η πολιτική σου παρέα στην αποτυχία της κυβέρνησης,γιατί οι Έλληνες πιά ξύπνησαν και δεν μασάνε από προπαγάνδες καί παγίδες!!

Γιατί εσείς μας οδηγήσατε στο :
χρέος,χρέος,τόκοι,τόκοι =ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!

Από το 2010 οι Έλληνες έχουμε πληρώσει 60 δις ευρώ σε τόκους!

Από ποιούς τα πήρατε τα δις ευρώ και τα κάνατε δώρο στούς δανειστές άχρηστοι πολιτικοί;;

Από τα νοικοκυριά καί τις επιχειρήσεις!Έτσι μας χρεοκοπήσατε, Σαμαροβενιζελογεωργιάδηδες!!!Κολλημένοι στα μνημόνια,δεν εξελίσσεστε με τίποτα!!

Καί βέβαια γιά να μην ξεχνιόμαστε ο πρωτεργάτης των μνημονίων υπήρξε ο Γιώργος Παπανδρέου ,που ήθελε καί Καστελόριζο γιά να εξαγγείλει στον Ελληνικό λαό την υπογραφή του μνημονίου της εθνικής υποτέλειας καί καταστροφής!!

Και μας υποχρέωσαν όλοι αυτοί σε μία συνεχή ύφεση με χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας χωρίς προηγούμενο,πού όμως το αίμα τους θα τους κυνηγάει πάντα!
Π Α Ν Τ Α!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες,καλοί μου Έλληνες,οι προηγούμενοι μας έφεραν στο μηδέν μην τους εμπιστεύεστε,ούτε να τους ανέχεστε άλλο!

Δεν θα καθορίσετε άλλο πιά τις ζωές των Ελλήνων Σαμαροβενιζέλοι,γιατί έχετε χάσει την επαφή σας μαζί μας!!

Αναγνωρίστε τις συνέπειες των πράξεών σας καί κρυφτείτε στην γωνιά σας,γιατί πραγματικά η εικόνα σας είναι γιά λύπηση!

Συνειδητοποιείστε τον πόνο που προκαλέσατε στον Ελληνικό λαό καί κρυφτείτε πίσω από τις σιωπές σας και τις ενοχές σας!

Κυρία Βούλτεψη, που σας άκουσα τόσο ειρωνική στην Βουλή,θα σας έλεγα ότι στα καλύτερα των δικών σας ονείρων δεν ήταν να είστε αντιπολίτευση με τέτοια χάλια και συνεχή κατηφόρα!

Κύριε Βλάχο, άκουσα κι εσάς στον ΣΚΑΙ να αποκαλείτε βαρίδι τον Γιάνη Βαρουφάκη γιά τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τους ανοιχτόμυαλους,τούς επικοινωνιακούς,ολίγον ρομαντικούς καί αριστερούς κοσμοπολίτες όπως είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης ,το σύστημα εντός και εκτός δεν τους αντέχει,ούτε τους θέλει,γιατί τους χαλάει την σούπα!!

Εσείς κύριε Βλάχο κοιτάξτε τα δικά σας βαρίδια,τον Αντώνη,τον Άδωνι καί λοιπούς….πολλούς!!!

Έλληνες, θέλετε τα ντόπια καί ξένα κοράκια συνέχεια πάνω από το κεφάλι σας;;
Πρέπει να απελευθερωθούμε απ’όλους αυτούς!

Για να τούς διώξουμε όμως θέλει θυσίες!

Περιμένουμε τον Αλέξη καί την λύση του,όποια κι αν είναι!

Στην Ευρωβουλή δηλώθηκε από τον Μάριο Ντράγκι,ότι δεν μπορούν να μας πετάξουν από το Ευρώ!

Έλληνες,οι προηγούμενοι έδωσαν την ζωή μας αλύπητα στούς «βαρβάρους»!!

Τα χρέη δεν μας ανήκουν!

Αρκετά μας εξευτέλισαν στούς Τροικανούς καί μας πρόδωσαν οι Σαμαροβενιζέλοι!!!….

Γιατί ,Έλληνες αγαπημένοι:

» Αυτοί πού προδίδουν τούς δικούς τους δεν μισούνται μόνο από τα θύματά τους,αλλά ακόμα κι απ’αυτούς που γιά χάρη τους προδίδουν»!!!(Αίσωπος)




from Lougantina-news http://ift.tt/1Gw84L8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου