Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ:Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι αναφέρουν…ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!

Στόχος ο Χριστιανισμός !Η είδηση βόμβα Ανακαλύφθηκε σε Κυβερνητικά Έγγραφα! Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι αναφέρουν…

Χριστιανική δίωξη – Οι Χριστιανοί αρκετές φορές υφίστανται θρησκευτικές διώξεις ως συνέπεια της φανερής πίστης τους, τόσο στο παρελθόν όσο και στη σημερινή εποχή. Στα δύο χιλιάδες χρόνια της χριστιανικής πίστης, έχουν περίπου σκοτωθεί 70 εκατομμύρια πιστοί, εκ των οποίων 45,5 εκατομμύρια ή 65% ήταν κατά τον εικοστό αιώνα, σύμφωνα με το “The New Persecuted.”




Αποκαλύπτεται, μέσα από έγγραφα που τίθενται από το FBI, πως βρίσκεται στο στόχαστρο ο Χριστιανισμός και το βαθύτερο νόημα του. Ένα έγγραφο από το 1989 δικαίως διακρίνει τους χριστιανούς από ένα κίνημα μίσους, ενώ από την άλλη, το 2009, εξογκώνει τις χριστιανικές πεποιθήσεις ως μέρος του προβλήματος και ένα μέσο για την τρομοκρατία…
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Τα πράγματα απλά αρχίζουν να «ζεσταίνονται» και ο κόσμος είναι εντελώς απροετοίμαστος για το τι βρίσκεται μπροστά! Σε μια πρόσφατη προεδρική Ενημέρωση Τύπου, στις 18 του Φλεβάρη, ο Josh Earnest, Υπεύθυνος Τύπου στον Λευκό Οίκο, αναφέρθηκε στις δολοφονίες των είκοσι ενός Χριστιανών Κοπτών από την ISIS. Στη δήλωσή του, ανέφερε τους Χριστιανούς ως «πολίτες».

Επιπλέον, κατά την υποβολή εκθέσεων σχετικά με την πρόσφατη δολοφονία τριών μουσουλμάνων, ο ίδιος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τη λέξη «μουσουλμανική» να ορίσει την πίστη τους.

Γιατί από τη μία εξαφανίστηκε η λέξη Χριστιανός και από την άλλη όχι ο μουσουλμανισμός;Τυχαίο;


from Lougantina-news http://ift.tt/1balP9f
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου