Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ:Είδηση ΒΟΜΒΑ για βρώμικες εμπλοκές κορυφαίων πολιτικών...

Όλοι πλέον γνωρίζουμε όλους εκείνους του πολιτικούς και τα πρόσωπα του διεθνούς πολιτικοποικονομικού χώρου οι οποίοι συμμετέχουν στα παγκόσμια συνέδρια και τα forums
καθώς και όλα όσα συζητούν στις συναντήσεις τους σχετικά με τις χώρες, τα οικονομικά τους και λίγο πολύ το μέλλον τους στον παγκόσμιο χάρτη...

Αυτοί λοιπόν είναι που μας κάνουν υποδείξεις και μας δίνουν οδηγίες για το καλό μας...

Διαβάστε αναλυτικά:

Ζ.Κ.Γιούνκερ:Ιδιότητα: Νομικός.
Αναγκάστηκε να παραιτηθεί από πρωθυπουργός λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο κατασκοπείας ενώ έκανε μυστικές φορολογικές συμφωνίες με 340 πολυεθνικές εταιρείες στις οποίες έδωσε σχεδόν πλήρη φοροαπαλλαγή.

Σουλτς: Ιδιότητα: Βιβλιοπώλης, χωρίς κανένα πτυχίο.
Κατηγορείται ), για μίζες εκατομμυρίων σε Έλληνες στρατιωτικούς και πολιτικούς για οπλικά συστήματα της χώρας μας και αλύπτει τη γερμανική εταιρία Rheinmetall Defence Electronics (RDE)

Ντράγκι: Ιδιότητα: γενικός διευθυντής της Goldman Sach
Έγινε κεντρικός τραπεζίτης της Ιταλίας και συμμετείχε σε σκάνδαλα με ιταλικές και γερμανικές τράπεζες.

Ντάισελμπλουμ: με μαϊμού πτυχίο οικονομικών, ελέγχεται από το Ολλανδικό κοινοβούλιο για διαφθορά στην ABN Amro, όπου έδωσε επιπλέον αμοιβή σε ανώτατα στελέχη ενώ άλλοι εργαζόμενοι απολύθηκαν ή μειώθηκαν οι μισθοί τους.

Σόιμπλε: ο πρώην εφοριακός, που έχει εμπλακεί σε οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε «μαύρο χρήμα» που μπήκε στο Χριστιανοδημοκρατικού Κόμμα.
πηγη


from Lougantina-news http://ift.tt/1Spvqvf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου