Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ:Δείτε τι ετοιμάζει το ΔΝΤ για την Ελλάδα...

"Χείρα βοηθείας" απλώνει το ΔΝΤ στην Ελλάδα οδηγώντας την στην...καταστροφή της.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δίνει γραμμή για ένα εκατομμύριο μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική οι οποίοι έχουν έρθει στην Ευρώπη να λαμβάνουν αμοιβές κάτω του κατώτατου μισθού με τον Διεθνή Οργανισμό να υποστηρίζει παράλληλα πως «ο χαμηλότερος από την ευρωπαϊκή αγορά εργασίας μισθός είναι ο μόνος εφικτός τρόπος για να ενσωματωθούν οι μετανάστες στις ευρωπαϊκές πόλεις»!


Από την πλευρά του το ΔΝΤ θεωρεί πως «η απασχόληση είναι το κύριο μέσο με το οποίο οι πρόσφυγες θα ολοκληρωθούν οικονομικά στις χώρες υποδοχής τους.» Με σκοπό μαλιστα την επιτάχυνση της ενταξής τους στις Ευρωπαικές χώρες το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συνιστά άμεσα την εφαρμογή των «προσωρινών και περιορισμένων παρεκκλίσεων του κατώτατου μισθού για τους πρόσφυγες. Αυτο το μέτρο σαν στόχο έχει την αποκατάσταση της ισορροπίας στην αγορά εργασίας μεταξυ μεταναστών και αυτόχθονου πληθυσμού.

Ουσιαστικά η πρόταση του ΔΝΤ συνιστά πλήρη προσαρμογή των χωρών υποδοχής στον μεγάλο αριθμό των μεταναστών χώρις καμία αναφορά σε προσαρμογή των ίδιων των μεταναστών στις χώρες υποδοχής τους.

Το νέο αυτό σχέδιο του ΔΝΤ αποτελεί ένα μόνο μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου εξάλειψης των συνόρων, καταστροφης της εθνικής κυριαρχίας και της επιβολής εν τέλει μιας παγόσμιας κυβέρνησης.

Οι κατακόρυφες αυξήσεις στην κρυφή ανεργία, η έλλειψη νέων θέσεων εργασίας αλλά και η κατακρήμνιση των πραγματικών ποσοστών των μισθών είναι οι άμεσες συνέπειες της παγκοσμιοποίησης, όχι μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες, αλλά και στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού στον βιομηχανικό κόσμο.
ΠΗΓΗ


from Lougantina-news http://ift.tt/1K3yOuk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου