Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

O ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ KAI EXEI ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ


Ο Τούρκος που καταζητείται από τη Ρωσία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενός εκ των δύο πιλότων του ρωσικού Su 24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά F16 κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα στις 24/11/15, εμφανίστηκε σε κηδεία στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας ότι θα πάει πίσω στη Συρία.

« Είμαι και εδώ και εκεί. Πηγαινοέρχομαι . Και τώρα, ήρθα για την κηδεία και θα επιστρέψω και πάλι « , δήλωσε ο Alparslan Çelik, γιος πρώην δημάρχου εκλεγμένου από το εξτρεμιστικό εθνικιστικού κόμμα της Τουρκίας (MHP). (Hurriyet)


Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Τούρκου πολίτη Ιμπραήμ Κιουτσούκ , επικεφαλή του κομματικού γραφείου MHP στην περιοχή Fatih της Κωνσταντινούπολης που σκοτώθηκε σε χωριό της Συρίας πολεμώντας εναντίον του συριακού στρατού, ο Çelik δήλωσε ότι θα επιστρέψει στη Συρία!

« Ο μάρτυρας [Κιουτσούκ] ήταν ο φίλος μας. Ήταν μαζί μας στις μάχες στο Bayırbucak και όρος των Τουρκμένων. Και τώρα, ήρθα για την τελετή κηδείας και θα πάω και πάλι » πρόσθεσε.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει ότι Σύριοι στρατιώτες μετά την πρόσφατη ανακατάληψη της πόλης Ράμπιγια, αναζητούν τον Çelik για να εκδικηθούν για τη δολοφονία του Ρώσου πιλότου Peshkov .



Μετά την κατάρριψη του τζετ, ο Çelik είχε υπεραμυνθεί της δολοφονίας του Peshkov σε βίντεο:

« Αυτός ο πιλότος μας βομβάρδιζε επί πέντε λεπτά προτού η Τουρκία ριξει το ρωσικό τζετ και οι αδελφοί μας σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από αυτές τις βόμβες. Δεν υπάρχει έλεος για ένα άτομο που βομβάρδισε Τουρκμένους. Τα αντίποινα είναι το πιο φυσικό δικαίωμα. »

Σίγουρος για τον Θεό του που τον φυλάει από τους Ρώσους, δήλωσε χθες στο πρακτορείο Doğan. Είπε ότι ουδόλως φοβάται τους Ρώσους, παρά τις πληροφορίες ότι αποτελεί στόχο των μυστικών τους υπηρεσιών.

»Έχω πίστη στο Θεό. Πήγα στο όρος Τουρκμέν (Συρία) πριν από δυόμισι χρόνια με την πίστη στο Θεό… Αγωνιζόμαστε με αυτή την πίστη. … Γι ‘αυτό και δεν έχω κανένα φόβο. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τον τελευταίο , την τελευταία σταγόνα μας… »

Ιδιαίτερα προκλητικός και όταν αναφέρθηκε Μιλώντας στην ημέρα που τα τουρκικά F-16 κατέρριψαν το ρωσικό πολεμικό SU-24



« Ήταν η μέρα που το βουνό Kızıldağ είχε μόλις πέσει στα χέρια του συριακού καθεστώτος, που υποστηρίζεται από τη Ρωσία. Ήταν Παρασκευή και αναλάβαμε δράση μαζί με τις προσευχές μας από το πρωί. Πραγματοποιήσαμε μια επιχείρηση για ανακατάληψη του Kızıldağ και ξαφνικά ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα βομβάρδισαν . Το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε από τους γενναίους πιλότους μας των τουρκικών F-16… »

Αφοπλιστικά ειλικρινής και παραδέχτηκε ότι »φυσικά, η Τουρκία μας παρέχει όπλα για τον αγώνα, αλλά δεν έχουμε συστήματα αεράμυνας και τεχνολογική υποδομή. Έχουμε μόνο ένα υποδομές που κατασκευάστηκαν με δικά μας μέσα. Αυτό που θέλουμε από την Τουρκική Δημοκρατία είναι για να μας παρέχει όπλα αεράμυνας και να δημιουργήσει καλύτερη τεχνολογική υποδομή ».

Αναφορικά με την κατάσταση στην περιοχή, ο Çelik δήλωσε η Ρωσία είχε« καταλάβει όλα σχεδόν τα χωριά της περιοχής » και η Τουρκία « παρέμεινε σιωπηλή ».

« Σήμερα, πολλά σημεία στo Bayırbucak έχουν εκκενωθεί λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών και ο έλεγχος σχεδόν όλων των χωριών μας, έχει περάσει στους Ρώσους … Αυτή τη στιγμή όλα τα χωριά, εκτός από τα μεθοριακά, έχουν περάσει πέρασαν στον έλεγχο του καθεστώτος. »



Εν τω μεταξύ ο συριακός στρατός εντόπισε στην απελευθερωμένη περιοχή της Ράμπιγια , τον σάκο του Ρώσου πιλότου

dimpenews.com


from Lougantina-news http://ift.tt/1Sk8oaX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου