Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ανακαλύφθηκε χειρόγραφο του 17ου αιώνα, που αποκαλύπτει τα συστατικά που θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ

Ένα χειρόγραφο 400 ετών, δίνει μια γεύση από τη συνταγή για τη μυθική « φιλοσοφική λίθο ». Το έγγραφο του 17ου αιώνα γράφτηκε από τον Isaac Newton , και είναι ένα αντίγραφο του κειμένου ενός άλλου αλχημιστή, του George Starkey.

Μετά από δεκαετίες σε μια ιδιωτική συλλογή , το κείμενο αγοράστηκε από το Ίδρυμα Χημικής Κληρονομιάς στις ΗΠΑ.
Εκεί αποκαλύπτει τα πρώτα βήματα σε μια διαδικασία, την οποία οι αλχημιστές πίστευαν ότι θα μπορούσε να μετατρέψουν το μόλυβδο σε χρυσό .
Η «Φιλοσοφική Λίθος» ήταν μια περιζήτητη ουσία στη Δυτική αλχημεία.


.

Το χειρόγραφο του Νεύτωνα ήταν ένα αντίγραφο από τον αλχημιστή George Starkey.

Στο κείμενο, ο αλχημιστής περιγράφει τη διαδικασία για την κατασκευή «φιλοσοφικού υδράργυρου», σύμφωνα με τον chemistry world.
Ο «Φιλοσοφικός υδράργυρος» πιστεύεται ότι είναι μια ουσία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει τα συστατικά μέρη του μέταλλου ,
«Η ιδέα είναι αν σπάσει τα μέταλλα κάτω από σας μπορεί στη συνέχεια να συγκεντρώσει εκ νέου και να κάνουν διαφορετικά μέταλλα.»

Ο συγγραφέας του αρχικού εγγράφου ήταν ενας αλχημιστής γνωστός ως Eirenaeus Philalethes. Οι ιστορικοί γνωρίζουν τώρα ότι αυτό ήταν ένα ψευδώνυμο που εφευρέθηκε από το Harvard και ηταν ο εκπαιδευμένος χημικός George Starkey,
Πίστευαν επίσης ότι είχε συνέπειες για την ανθρώπινη ψυχή, και θα μπορούσε να θεραπεύσει ασθένειες ή ακόμη επιτύχει την αθανασία.
ΠΗΓΗ: greek1.blogspot.com


from Lougantina-news http://ift.tt/22WGmVf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου