Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Το πρόστιμο της “αρκούδας” πρέπει να πληρώσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!!



Στην αποκάλυψη πως η χώρα και συγκεκριμένα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δέχθηκε ένα νέο βαρύ πρόστιμο για κακώς κείμενα του παρελθόντος αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής, ο αρμόδιος υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το νέο πρόστιμο ανέρχεται στα 167 εκατ ευρώ και αφορά την περίοδο 2012-13.

«Καλούμαστε να πληρώσουμε πρόστιμα 375 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2008-2011, στο θέμα της διαχείρισης των βοσκοτόπων» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε πως «αιφνιδιαστικά, τις τελευταίες ημέρες, ήρθε άλλο ένα πρόστιμο από την ΕΕ για την περίοδο 2012-2013, ύψους 167 εκατομμυρίων ευρώ και δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει ακόμη για την περίοδο του 2014».

Στη συνέχεια, ο κ. Αποστόλου σημείωσε ότι κατά το παρελθόν έγιναν πολλά λάθη, με αποτέλεσμα η χώρα μας να δέχεται διαρκώς πρόστιμα, συμπληρώνοντας ότι δεν είχε δοθεί η απαιτούμενη βαρύτητα στη διαχείριση των βοσκοτόπων.

Σε ότι αφορά το θέμα των πρόχειρων καταλυμάτων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμεύτηκε πως θα γίνουν οι αναγκαίες βελτιώσεις στο νομικό πλαίσιο, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στους παραγωγούς και τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει την ελληνική αγροτική παραγωγή και κυρίως την αιγοπροβατοτροφία.



from Lougantina-news http://ift.tt/1pOkk8k
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου