Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ερευνητές UFO διώκονται από τους μυστηριώδεις «άντρες με τα μαύρα» [Βίντεο]


Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δολοφονεί ερευνητές UFO ακόμη και στρατιωτικούς που γνωρίζουν απόρρητα στοιχεία.

Υπήρξαν πολλές συγκλονιστικές ιστορίες πάνω σε αυτό το θέμα, μερικές από αυτές περιλαμβάνουν τη δολοφονία του JFK και ακόμη και το θάνατο της Μέριλιν Μονρόε.


Ειπώθηκε ότι ο Πρόεδρος Kennedy ήταν έτοιμος να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τα πειράματα UFO και την έρευνα από την κυβέρνηση. Και ο θάνατος της Μέριλιν Μονρόε μπορεί να συνδέεται με την γνώση του JFK για τα UFO και τα κυβερνητικά μυστικά.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα!



Η ιστορία των αντρών με τα μαύρα αποτελεί μια από τις πτυχές του εξωγήινου ζητήματος, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από τα μέσα του 20ου αιώνα και εξής. Οι λάτρεις της συνωμοσιολογίας υποστηρίζουν πως οι αινιγματικές αυτές μαυροφορεμένες φιγούρες εμφανίζονται οπουδήποτε συμβαίνει μια θέαση ΑΤΙΑ από έναν ή και περισσότερους πολίτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις (που αφορούν κυρίως περιστατικά σε απομονωμένους τόπους) την εμφάνισή τους κάνουν και κάποια εξίσου αινιγματικά μαύρα ελικόπτερα, δίχως διακριτικά προέλευσης.

Οι άντρες με τα μαύρα (Men in Black ή MIB) αποσπούν –σύμφωνα πάντα με αυτές τις θεωρίες- από τους αυτόπτες ότι υλικό διαθέτουν και που θα μπορούσε να αποδείξει τους ισχυρισμούς τους σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων όντων, ενώ παράλληλα, προσπαθούν να «υποβαθμίσουν» τεχνητά την εμπειρία και την γνώμη τους για τα όσα είδαν και βίωσαν.

Αναστάσιος Ντίνος
apocalypsejohn.com


from Lougantina-news http://ift.tt/2agFHu8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου