Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ! Η Μαμά της Ζωής Κωνσταντοπούλου κάνει με τα κρεμμυδάκια τον Νίκο Παππά!!



Η προεδρεύουσα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης Λίνα Αλεξίου εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στο υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, για την τροπολογία που προβλέπει άμεση απομάκρυνση των μελών του Συμβουλίου, των οποίων η θητεία έχει λήξει

«Η κυβέρνηση αχρηστεύει το ΕΣΡ. Η εκτελεστική εξουσία παραβιάζει τη δημοκρατική αρχή της νομιμότητας και διαφάνειας. Κάναμε εκκλήσεις για συμπλήρωση των μελών του ΕΣΡ. Δεν εισακουστήκαμε».

Η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφέρεται στην άρνηση της κυβέρνησης να οριστούν άλλα πρόσωπα στη θέση όσων έχουν παραιτηθεί και στην απόφαση να προχωρήσει σε συνολική αλλαγή.

«Παραβιάζεται η αρχή θέσπισης και λειτουργίας του ΕΣΡ. Παραβιάζεται επίσης η αρχή της ασφάλειας δικαίου. Παραβιάζεται η αρχή της ανεξαρτησίας των θεσμών. Η τροπολογία παραβιάζει επίσης την αρχή της ενότητας και της συνέχειας στη λειτουργία των κρατικών – συνταγματικών οργάνων», σημείωσε η κυρία Αλεξίου. «Θα υπογραμμίσω ότι η εκπρόθεσμη τροπολογία είναι απολύτως αντισυνταγματική».

Για να στοχεύει, στη συνέχεια προσωπικά τον Νίκο Παππά. «Δεν ξεχνώ ότι στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ετέθη θέμα δικό μου, προσωπικό, από τον Νίκο Παππά», είπε. «Δεν ήθελα να το πω, αλλά… Υπάρχει μια τάση αλλοτρίωσης των ανεξάρτητων αρχών, για να συγκεντρωθεί η εξουσία στα χέρια της κυβέρνησης»…

Για να καταλήξει:

«Όσα νόμιμα μέσα άμυνας έχω, θα τα ασκήσω, είναι υποχρέωσή μου. Σε όποια όργανα μπορώ θα απευθυνθώ»…



from Lougantina-news http://ift.tt/1M0Qbra
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου