Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Αυτό Είναι το Σχέδιο του Πούτιν για να… Τσακίσει την Παγκόσμια Ηγεμονία των ΗΠΑ



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΙΡΙΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
Μόνος Του και Όλοι Τους… Ο Ηγέτης Πούτιν Αποκαλύπτει Όλη την Αλήθεια για τους Τρομοκράτες της Συρίας
Η λογική κίνηση για τις Ρωσία Κίνα, έτσι ώστε να καταπολεμήσουν τις ΗΠΑ (που έχει ανακηρύξει τις δύο χώρες ως απειλές της) είναι να τελειώσουν την παγκόσμια νομισματική ηγεμονία των δυτικών Illuminati, που αποτελούν σύμμαχο των Αμερικάνων. Το κύριο συστατικό των οποίων είναι το δολάριο ΗΠΑ. Επειδή το δολάριο είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, οι δυτικοί Illuminati είναι σε θέση να δημιουργήσουν τρισεκατομμύρια δολάρια από το πουθενά για να χρηματοδοτήσουν τους πολέμους χωρίς τέλος, για να αγοράσουν τον κόσμο, για να επιτεθούν οικονομικά στα έθνη, να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν εμπορεύματα, πολύτιμα μέταλλα , τη γεωργία … τις τιμές, να προκαλέσουν την πείνα, να αποσταθεροποιήσουν τον κόσμο, τη χρηματοδότηση, να υποθάλψουν την τρομοκρατία κλπ …
Η επίθεση εναντίον της πετροδολαρίων από τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Το πετρέλαιο τιμολογείται και πωλείται σε δολάρια. Έτσι, δημιουργείται τεχνητή ζήτηση για δολάρια. Έτσι είναι Δεδομένο ότι όλες οι χώρες πρέπει να κατέχουν δολάρια για να αγοράσουν πετρέλαιο. Με την καταστροφή του συνδέσμου των πετροδολαρίων, η μεγάλη ζήτηση για το αμερικανικό δολάριο ΗΠΑ θα εξαφανιστεί. Και θα σημάνει επίσης το τέλος του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος.
Η Κίνα είναι επίσης έτοιμος να χτυπήσει σε αυτή τη γραμμή, με την κίνηση της αγοράς και πώλησης του πετρελαίου με κινεζικό Yuan (CNY, RMB), δηλαδή, ένα πρότυπο PetroYuan. Η Κίνα ήδη λαμβάνει μέτρα προκειμένου να τερματιστεί η χειραγώγηση των τιμών του χρυσού / αργύρου στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης. Το τέλος της χειραγώγησης των τιμών των πολύτιμων μετάλλων, σημαίνει και το τέλος των ανυποστήρικτων νομισμάτων. Οι Κινέζοι θα εφαρμόσουν ένα διεθνές εμπορικό σύστημα διακανονισμού εμπορίου χρυσού. Με τις δράσεις αυτές συνεπάγεται Επιστροφή στον κανόνα χρυσού.
PetroYuan
Πρόκειται για μια άμεση επίθεση στη Wall Street και το Λονδίνο, τα χρηματοοικονομικά κέντρα του κόσμου. Δηλ. είναι μια άμεση επίθεση στην τιμολόγηση των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, μετοχών, εμπορευμάτων … του δολαρίου ΗΠΑ, για να αντικατασταθούν από τη Σαγκάη και εκφραστούν σε κινεζικά γιουάν.
ΠΟΥΤΙΝ1
ΠΟΥΤΙΝ2
ΠΟΥΤΙΝ3


from Lougantina-news http://ift.tt/1MWESjm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου