Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Σκακιέρα είναι το γεωπολιτικό παιχνίδι και ο Πούτιν το παίζει καλά – Αυτή θα είναι η αλυσίδα των γεγονότων!



Tρέμουν οι Τουρκαλάδες και μόνο στην ιδέα. Μία φωτογραφία των μελλοντικών γεγονότων κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σπέρνει πανικό στην Τουρκία. Το φωτομοντάζ απεικονίζει ενσταντανέ από δελτίο ειδήσεων, με τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο των ΗΠΑ και με περιβολή στρατηγού, να συγχαίρει τον Βλάντιμιρ Πούτιν για την «ανακατάληψη» της Κωνσταντινούπολης, όπως αναγράφεται!

Και βέβαια δεν είναι μόνο ο αγωγός. Είναι ο τερματισμός της άμεσης εμπλοκής της Τουρκίας στη Συρία και επίσης η αποδοχή των Τατάρων χωρίς απαιτήσεις της ενσωμάτωσης της Κριμαίας στη μητέρα Ρωσία.


Σκακιέρα είναι το γεωπολιτικό παιχνίδι και ο Πούτιν το παίζει καλά. Εμείς απλά κοιτάμε τους άλλους να παίζουν σκάκι πίσω από την τζαμαρία.. Οταν αποφασίσουμε να παίξουμε και εμείς σοβαρά τότε θα έρθουν και οι επιτυχίες. Εμεις να τα βλέπουμε αυτά, οτι δηλ. ο Ερντογάν έστησε κώλο και τα δίνει όλα στη Ρωσία αφού πλέον τον έχουν εγκαταλείψει όλοι!!!

Αλλά εμεις δεν έχουμε πολιτικούς, έχουμε πολιτικά ανδρείκελα που σέρνονται πίσω απ’ τον οιονδήποτε μας κουνάει το δάχτυλο!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ:












Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

cretanpatriot


from Lougantina-news http://ift.tt/2bc22IL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου