Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !! ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ! ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ!


Ας τα παρουμε τα πραγματα σφαιρικα!!
Η μανα-πατριδα μας Ελλαδα,δεν ειναι σε αλλο πλανητη!Ειναι στον πλανητη Γη,με πανω απο 200 αλλες χωρες!

Αρα,την εποχη του διαδικτυου και των υπερηχητικων ταχυτητων,ο,τι συμβαινει διεθνως,αφορα και εμας!
Τι εχουμε λοιπον?

Ο Οικονομικος πολεμος,τον οποιο ξεκινησαν τα ΖΩΑ του πλανητη,εχει ληξει αδοξα γι αυτα!

Οι ανθρωποι,με πρωτεργατη την Ρωσσια του Πουτιν και την συνεισφορα της Κινας,δημιουργησαν εναν οικονομικο συνασπισμο(ευρασιατικη ενωση),αλλα και τα εργαλεια διακινησης χρηματων(τραπεζα των B.R.I.C.S)!

Ετσι,το μονοπωλιο διακινησης χρηματος που ειχε η FED,η δηθεν κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ,στην πραγματικοτητα ναυαρχιδα των νεοταξιτικων τζιχανωμαλων ζωων,αρχισε με γοργους ρυθμους να κλονιζεται!!

Σημερα,ειναι στα τελευταια της,ο Τραμπ προκειται να την εκκαθαρισει,αλλα και να εκδωσει το καινουργιο δολλαριο,απαλλαγμενο απο τις αμαρτιες,αλλα και την υπερεκδοση του παλαιου!

Παρ ολες τις κινδυνολογιες που ακουτε,τιποτα το τραγικο δεν προκειται να συμβει!

Να σας βεβαιωσω, οτι θα χασει,μονο οποιος το εχει στα χερια του!

Να σας θυμισω δε,οτι οι αρχιλησταρχοι ζωοτραπεζιτες,της παγκοσμιας μαφιας,εδω και χρονια ψευτοδανειζουν τα κρατη,εχοντας μαζεψει το πρασινο δολαριο,στις τσεπες τους!
Ας προσεχαν οι βλακες!!
Αρα οικονομικα,τα ζωα πανε απο το κακο στο χειροτερο!

<<Πολιτικα>> δε και μετα το φιασκο της αγνοησης του αποτελεσματος του Ελληνικου δημοψηφισματος,εχουν κατρακυλησει στον βοθρο,εκει αλλωστε που ανηκουν!!

Οι λογοι λοιπον αυτοι,ηταν που οδηγησαν τα πρωτοκλασατα ζωα,να ερθουν σε συμφωνια με τους ανθρωπους,για να σωσουν το τομαρι τους!

Η συμφωνια αυτη(και ο Ιστορικος του μελλοντος θα την καταγραψει)ειναι η συμφωνια του Μινσκ,οπου ξαναχαραχτηκαν τα συνορα των κρατων,μεσα στον χαρτη της οποιας,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Απο τοτε,ακολουθησε και το <<ξυπνημα>> του Αμερικανικου λαου,ο οποιος πεταξε απο πανω του την αιμοβορα πολιτικη πορνη,που προσπαθησαν να τους φορεσουν καπελο τα ζωα.

Ο ανθρωπος Τραμπ,που επαναλαμβανω δεν ειναι και αγγελος,ειναι ομως ανθρωπος,αποφασισε και πραττει,για την απελευθερωση του ανθρωπου και απο τα δευτεροκλασατα νεοταξιτικα ζωα!!
Οπως πχ,η Αγγελω η αρπαχτρα,και ο ψυχοπαθης συνοδηπορος της με το προτεταμενο στους Ελληνες δακτυλο!!
Κατι προεδροι διεθνων οργανισμων,κατι σκυλακια των προεδρων και λοιπα και λοιπα κοπριτοσκυλα της Νεας Ταξης!

Ολοι αυτοι εχουν σιωπησει ψαχνοντας να σωσουν το κεφαλι τους!!
Εδω μπαινει λοιπον και η Ελλαδα,η μανα μας,που σαν παιδια της την τιμησαμε με την γενναια(θα θυμαστε τι γινοτανε προ του δημοψηφισματος)αποφαση μας,η οποια ξεκατινιασε(αυτος ειναι ο σωστος ορος και με ηττα παρακαλω,γιατι η λεξη κατινα,βγαινει απο την γυναικα του δικαστη του Τουρκου,που λεγοταν κατης)την <<πολιτικη>> οψη των ζωων!!
Τους αποτελειωσε!!

Εκτοτε,τα πανικοβλητα δευτεροκλασατα νεοταξιτικα περιττωματα της Ευρωπαικης μαφιας των Βρυξελλων,προσπαθησαν να μετελθουν καθε φαντασιας,για να μας τιμωρησουν τα ηλιθια!!

Δεν λογαριασαν ομως,οτι και ο τροπος που μας <<κατεκτησαν>> ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ,βασει ολων των διεθνων κανονων δανεισμου,που τα ιδια τα ζωα ειχαν επιβαλλει στην ανθρωποτητα!!

Βεβαια,δεν λογαριασαν και τα εδω <<πολιτικα>> ζωα,οτι απο την αρχη,καθε πραξη που ψηφιζαν για την υποταγη της Ελλαδος στα μνημονια,ηταν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ!!!

Στην πραγματικοτητα,καταξεσκισαν το Ελληνικο Συνταγμα,που τα ιδια τα ζωα μας επροτειναν και εμεις το δεχτηκαμε το 1975,αν θυμαμαι καλα!!

Εχουν παραβιασει,καθε αρθρο του,καθε παραγραφο του,καθε κομμα και τελεια του,απο το 1ο μεχρι το 120ο αρθρο του!!

Νομιζαν τα ζωα,οτι για παντα θα μπορουσαν να υπεξαιρουν και να μοιραζονται με τα Ευρωπαικα περιττωματα την περιουσια του Ελληνικου κρατους και των Ελληνων!

Να θυμισουμε,οτι καθε <<πωληση>> Ελληνικου εθνικου περιουσιακου στοιχειου,ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ,οσο ακριβως και τα αντισυνταγματικα μνημονια.
Ετσι….ο πωλητης θα κατηγορηθει για υπεξαιρεση,αλλα και ο <<αγοραστης>> για αποδοχη προιοντος απο εγκληματικες πραξεις,αλλα και συνενοχη στο εγκλημα!!
Ολα στον αερα λοιπον,για τα Τουρκοσποριτικα ζωα!

Τωρα ξερετε γιατι οι γνωριζοντες ολα αυτα,αλλα και οτι ερχεται με βημα γοργο,σιωπουντες Ευρωπαιοι μαφιοζοι,ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συμμετεχουν στην επομενη ληστεια,που θελουν να κανουν τα αδηφαγα ζωα με Ελληνικη ταυτοτητα!!
Γιατι ψαχνουν να βρουν τροπο,να σωσουν και τα δικα τους κεφαλια!!

Ετσι,ζησαμε την ξεκαρδιστικη κωμωδια,της προσπαθειας,να <<κερδισουμε>> την συνενοχη των Ευρωπαιων,με την αληστου μνημης,ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!

Η ανθρωποτης δεν μπορει να ζησει,να μεγαλωσει,να μεγαλουργησει χωρις την μανα και πνευματικη τροφο της Ελλαδα!!

Απο εδω ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση της πορειας προς την μετατροπη των ανθρωπων σε ζωα,

Απο εδω εχει ηδη ξεκινησει η λαμπρη οσο και δυσκολη πορεια προς τις πανανθρωπινες αξιες,που αλλιως λεγονται Ελληνικες αξιες,γιατι εδω γεννηθηκαν!!

Και το θελουν ολοι οι σημερινοι μεγαλοι ηγετες του πλανητη,γιατι εναντι της θεωριας της ισοπεδωσης των παντων,των νεοταξιτων,εχουν να αντιπαραβαλλουν,μονον την Ελληνικη θεωρηση!Την Ελληνικη σκεψη!!

Αν λοιπον καποιοι με Ελληνικη ταυτοτητα θελουν να σωσουν το τομαρι τους,ας πραξουν τα δεοντα!

Και ισως καποιοι,αποφασισουν(και εχουν και την ευκαιρια) να γινουν και ηρωες!!

Αντε ζωα!!!Αποφασιστε!!!

Και οπως ελεγε καποτε και ενα δικο σας ζωακι,λιγο ποιο εξυπνο απο εσας,<<Το ποταμι,δεν γυριζει πισω>>!

Μα κι εμεις πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για την προσφορα μας στην ανθρωποτητα!

Ειμαστε ετοιμοι??

Ιωαννα Βαφειαδου


from Lougantina-news http://ift.tt/2pdlptQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου