Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τα τελευταία «ωραία» κατορθώματα τους στη Ευρώπη….

Στις 16 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα,στο Μπαουτσεν(Bautzen) της Γερμανίας, ένα 9 χρόνο αγοράκι βγήκε από το σπίτι του για να συναντήσει έναν φίλο του. Τότε, το απήγαγαν τέσσερις λαθρο 30 με 35 ετών και το μετέφεραν στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμεναν χάριν στα προγράμματα φιλοξενίας για μετανάστες.


Εκεί άρχισαν επί ώρες να ασελγούν επάνω του προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς σε όλο το σώμα του, ειδικότερα στην περιοχή του αυχένα, ενώ το στραγγάλιζαν ώστε να πάψει να φωνάζει.



Αφότου ολοκλήρωσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους, το πέταξαν στο δρόμο όπου αργότερα το βρήκαν περαστικοί. Ο πατέρας του παιδιού βλέποντας την αδιαφορία της αστυνομίας να βρει τους άντρες, τους βρήκε μετά από πολλές προσπάθειες ερευνών.

Παρόλα αυτά ενώ συνελήφθηκαν στην αρχή, αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Η αστυνομία σε συνεργασία με το δικαστικό σώμα κάνουν τα στραβά μάτια στις αποτρόπαιες πράξεις των λαθρο διότι δεν επιθυμούν με κανέναν τρόπο να βγαίνουν στη φόρα όλες αυτές οι ιστορίες.



Στην παραπάνω φώτο, φαίνεται το σπίτι του παιδιού καθώς και η περιοχή που περίμενε να συναντήσει το φίλο του




Έτσι, οι Γερμανοί έχοντας φτάσει πλέον στα όρια τους και μην αντέχοντας άλλο αυτήν τη κατάσταση, βγαίνουν εδώ και χρόνια πλέον στους δρόμους, όπως φαίνεται για παράδειγμα παραπάνω, στην πόλη Μπάουτσεν όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό του βιασμού του 9χρονου παιδιού.

Στην πόλη Ντούισμπουργκ, άλλο ένα αγόρι, 14χρονων, άφησε την τελευταία του πνοή στους δρόμους της πόλης αφότου υπέκυψε στα τραύματα του που προκλήθηκαν από πλήθος μαχαιριών από λαθρο. Οι λαθρο του επιτέθηκαν με μαχαίρια, τσεκούρια και σιδερένιες ράβδους.

Στη Βαυαρία, ένας 30χρονος Αφρικανός επιχείρησε να βιάσει μια ηλικιωμένη κυρία στην οδό Hermann-Löhs-Straße. Όμως αυτό που δεν περίμενε, ήταν πως η κυρία αυτή παρόλη τη μεγάλη ηλικία της, μπόρεσε να αντισταθεί με επιτυχία τρέποντας τον σε φυγή.



Ένας μαύρος λαθρο ηλικίας 25 με 30 χρονών στη περιοχή Bonner Siegaue της Γερμανίας σε ένα κάμπινγκ βίασε μια γυναικά 26 χρονών μέσα στην σκηνή τους μπροστά στον αρραβωνιαστικό της.



Με μεγάλη μαχαίρα απείλησε τον άντρα αν επιχειρήσει να αντισταθεί στον βιασμό της κοπέλας. Εκείνος φοβισμένος δεν αντέδρασε και έτσι άφησε το «αγρίμι» να την βιάσει με άγριο τρόπο, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Μην μπορώντας να επέμβει για να την βοηθήσει, όταν τελείωσε και έφυγε ο δράστης τότε μόνο μπόρεσε και ειδοποιήσει την αστυνομία. Κάποιοι αναρωτηθήκαν τι απέγιναν οι πραγματικοί Γερμανοί άντρες.

Στα παλιά χρόνια αφηγείτο ο διευθυντής τις αστυνομίας , ούτε στην φαντασία θα επέτρεπαν άντρες τις γενιάς τους, μια τέτοια σκηνή να εξελεγχτεί μπροστά στα ματιά τους. Θα προτιμούσαν να παλέψουν μέχρι θανάτου παρά να βλέπουν να γίνεται το έγκλημα και να είναι απλοί δειλοί θεατές.



Όπως σε πολλές πλέον πόλεις της Γερμανίας, έτσι και η πόλη Pforzheim της Γερμανίας είναι γεμάτη από επιθετικούς αραβόφωνους μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία εκτοξεύουν απειλές αλλά και ξεκαθαρίζουν πως οι πόλεις αυτές σύντομα θα τους ανήκουν.

Εδώ φαίνεται ένας από αυτούς ο οποίος απειλεί ότι θα ασελγήσει πάνω σε ό,τι θηλυκό βρει μπροστά του. Μάλιστα κολλούσε την κοπέλα ενός Γερμανού ισχυριζόμενος πως αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πόρνη στα μάτια του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως όλες τις μη-μουσουλμάνες, αλλόθρησκες γυναίκες μπορούν οι μουσουλμάνοι να τις βιάσουν και να τις μετατρέψουν σε σκλάβες τους όποια στιγμή επιθυμούν καθώς έτσι τους υπαγορεύει η θρησκεία τους.



Πέρα από τις επιθέσεις των λαθρο σε Ευρωπαίους πολίτες, έχουν αυξηθεί ραγδαία και οι φιλονικίες μεταξύ των ίδιων των λαθρο. Στην πόλη Peine στη Σαξονία της Γερμανίας για παράδειγμα, υπήρξε μια μεγάλη φιλονικία μεταξύ 8 με 10 λαθρο όπου μετά τη λήξη της οι λαθρο προκάλεσαν πλήθος από ζημιές, σπάζοντας ό,τι έβρισκαν στο δρόμο τους.
Μια άλλη περίπτωση τέτοιων επιθέσεων έλαβε μέρος στην περιοχή Λάιπτσιχ της Γερμανίας όπου δόθηκαν μαζικές μάχες μεταξύ 25 με 30 Σύριων μεταναστών. Οι επιθέσεις είχαν φτάσει σε τέτοιο επικίνδυνο σημείο ώστε οι μετανάστες αντάλλασσαν μαχαιριές μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για να έχουν την κατάσταση υπό έλεγχο.
ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο) - Εικόνα6
Στη Σουηδία από την άλλη, τρεις γυναίκες αστυνομικοί προσπαθούν να συλλάβουν έναν μετανάστη χωρίς όμως καμία επιτυχία παρόλες τις προσπάθειες τους. Παρόλο που οι γυναίκες αστυνομικοί υπερτερούσαν σε αριθμό δεν είχαν τελικώς την ικανότητα τελικώς να σταματήσουν τον επιθετικό και βίαιο μετανάστη.
Οι Αφρικανοί κηρύσσουν τον πόλεμο στη Γερμανία και κοροϊδεύουν την αστυνομία και τους δικαστικούς.
Η κατάσταση στη Γαλλία έχει ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι Γάλλοι πολίτες μάχονται πλέον μαζί στο πλευρό της αστυνομίας για να σταματήσουν τις επιθέσεις των λαθρο.
Τα πολλά θανατηφόρα ατυχήματα στην Ευρώπη με την μέθοδο του μοναχικού λύκου που οδηγεί ένα φορτηγό κατά των άπιστων χριστιανών έκαναν τις αρχές να εφαρμόσουν κάποια προληπτικά κυκλοφοριακά μέτρα για να αποφύγουν τέτοιου είδους τρομοκρατικές επιθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, έβαλαν ειδικά διαζώματα σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας έτσι ώστε να αναγκάζονται οι οδηγοί φορτηγών να κινούνται σε συγκεκριμένες λωρίδες κυκλοφορίας.
Για να το κάνουν αυτό σπαταλήθηκαν εκατομμύρια χωρίς όμως να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα γιατί εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ότι είναι μια μεγαλοπρεπή μπαρούφα.
Η μεγάλη τραγοκωμωδία σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ξόδεψαν τόσο μεγάλα ποσά για ένα έργο που δεν έχει κανένα αποτέλεσμα για να αποφύγουν τις τρομοκρατικές ενέργειες ενώ θα μπορούσαν με τα ίδια χρήματα να απαλλαχτούν οριστικά από τους τρομοκράτες στέλνοντας τους πίσω από εκεί που ήρθαν.
ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο) - Εικόνα7
Οι λαθρο πριν έρθουν στις χώρες τις Ευρώπης και αφότου έχουν εισέλθει.
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Spiegel Harald Martenstein, η καγκελάριος Μέρκελ έχει επιβάλλει κάποια καινούργια πολιτιστικά πρότυπα και αρχές τις οποίες σε κανονικές συνθήκες κανένας δεν μπορεί να ανεχθεί για το σπίτι του και την οικογένειά του.
Ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος, όταν θέλουν να του βάλουν με το ζόρι μέσα στο σπίτι του κάποιους φιλοξενούμενους με άλλα πολιτιστικά πρότυπα, θα προβληματιστεί πως θα μπορέσει να αποδεχτεί μια τέτοια κατάσταση που θα τινάξει στον αέρα τον μέχρι τώρα παραδοσιακό τρόπο ζωής μας. Αν χωράει δηλαδή, το σπίτι μας όλους αυτούς τους φιλοξενούμενους και αν αντέχει η τσέπη μας τα περεταίρω έξοδα. Και προπαντός αν αντέχουν τα νεύρα μας αυτές τις καταστάσεις.
ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο) - Εικόνα8
Στη Σεβίλλη της Ισπανίας κατά έναν απροσδόκητο τρόπο έκανε την επανεμφάνισή της η εποχή της αραβικής ισλαμικής κατάκτησης. Ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής, Σουνίτες μουσουλμάνοι που έχουν έρθει εκεί υποτίθεται πρόσφυγες από τη Βόρειο Αφρική εμφανίστηκαν ξαφνικά στο μέσο της πόλης φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και μάλιστα σε συγκρούσεις με τις αρχές έστειλαν 17 άτομα στα νοσοκομεία.


Όλη αυτή η κατάσταση δείχνει προς τα πού οδεύει η Ευρώπη. Στην Ισπανία πλήθος από Άραβες μουσουλμάνους, ενώ ο Ερντογάν κάνει «πρωτεύουσά» του τη Βιέννη. Ακόμη, ο Ερντογάν απείλησε τους Ευρωπαίους ότι δεν θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ασφαλείς στους δρόμους τους.
Στη Γερμανία και στην Ολλανδία Τούρκοι αλαλάζουν «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», στη Σουηδία οι μουσουλμάνοι βιάζουν γυναίκες και στην Ελλάδα εμπρός για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία.
Σε όλες τις γενιές ανά τους αιώνες, οι άνθρωποι ζούσαν με συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή τους και μάχονταν για τα ιδανικά της πατρίδος. Αγωνίζονταν με κάθε τρόπο ώστε να διατηρηθούν τα ήθη και έθιμα και να μην λείψει τίποτε από τη σημερινή γενιά. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του σήμερα αδιαφορούν για όλα τα επιτεύγματα των προγόνων τους ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι πρόσκαιρες απολαύσεις και γενικότερα μια ζωή χωρίς στόχους, οραματισμό και νόημα.
Στο παρακάτω βίντεο προβάλλεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το… προοδευτικό κατάντημα της πολυπολιτισμικής Ευρώπης. Μπορείς να δεις και να πάρεις ό,τι θέλεις από όποιο είδος διαστροφής μπορεί να χωρέσει στη φαντασία σου.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/2ocevpg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου