Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μετά τη στημένη συνέντευξη του ΑΙΣΧΟΥΣ του υπό προθεσμία πρωθυπουργού στη χουντική ΝΕΡΙΤ





Η άρνηση εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας σημαίνει πολιτικό εκβιασμό, μας είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη “συνέντευξη” που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση στους βουλευτές να ψηφίσουν ΠτΔ.



Συνέντευξη Ντροπής και Αίσχους με τον κρατικό μηχανισμό να χρησιμοποιεί μηχανήματα του Ελληνικού λαού και περιουσία του Έλληνα πολίτη για να προπαγανδίζει ο πρωθυπουργός της χώρας τα πολιτικά του εμέσματα και τις κουτσαβίστικες αλητείες εκτοξεύοντας απειλές σαν δικτατορίσκος στον πολιτικό κόσμο της χώρας που δεν πρεσβεύει τις προσωπικές του ασυναρτησίες.



Λίγες ώρες πριν την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία της Δευτέρας για την προεδρική εκλογή, ο κ. Σαμαράς, σε αποσπάσματα της συνέντευξης που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, επαναλαμβάνει πως οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές, σε ένα παραληρηματικό ξέσπασμα αδυναμίας και πολιτικής ατροφίας και ανικανότητας.



Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «για να μη γίνουν εκλογές, γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.



Φτύσαμε αίμα για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια, υπογράμμισε, ενώ έκανε λόγο για θανάσιμους κινδύνους από νταϊλίκια, όπως ανέφερε, που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας.



Tελικό συμπέρασμα: Ο Σαμαράς δεν τους έχει τους 180. Και εαν υπήρχε στην Ελλάδα, δικαιοσύνη, ισονομία, ισοπολιτεία αλλά και δημοσιογραφική δεοντολογία αυτή την ώρα εισαγγελέας θα έπρεπε να κατευθύνεται στο Ραδιομέγαρο για να το σφραγίσει με την κατηγορία της φασιστικής και χουντικής κυβερνητικής προπαγάνδας.



http://www.makeleio.gr/










from Lougantina-news http://feedproxy.google.com/~r/Lougantina/~3/nRVNcCDcTLk/blog-post_308.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου