Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

“Που ΗΤΑΝ η ΕΛΛΑΔΑ;;” -ΕΛΑΧΙΣΤΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ συμμετοχή λένε τα ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ!! Έχουν τα μέσα για να σώζουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, αλλά ΟΧΙ για…







…τους Έλληνες πολίτες !! Ελάχιστη και η βοήθεια της Αλβανίας¨! «Πού ήταν η Ελλάδα;». Με αυτό το ερώτημα ο…Ιταλός δημοσιογράφος Alberto Negri εξαπέλυσε πυρά για την ελλιπή συμμετοχή της χώρας μας στις επιχειρήσεις διάσωσης των 478 επιβατών του «Norman Atlantic», στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά ενώ έπλεε ανοιχτά της Κέρκυρας.



Οι Ιταλοί εγκαλούν την Ελλάδα γιατί δεν συνέδραμε σε επαρκή βαθμό τις προσπάθειες διάσωσης και υποστηρίζουν ότι εκούσια άφησαν το πλοίο να εισέλθει στα χωρικά ύδατα της Ιταλίας.



«Δεν υπονοώ τίποτα περισσότερο. Η Ελλάδα όμως, που έχει αναπτυγμένα τεχνικά μέσα και εναέριες δυνάμεις, λόγω των μεταναστών και των συχνών ναυαγίων, δεν εμφανίστηκε έτοιμη να βοηθήσει περαιτέρω και άφησε τη δουλειά (σε άλλους), κατά την προσφιλή τακτική» τόνισε ο Νέγκρι.



Με άλλα λόγια, οι Ιταλοί ασκούν έντονη κριτική στους ελληνικούς χειρισμούς, καθώς στην επιχείρηση η Ιταλία συμμετείχε με το 90% των δυνάμεών της, ενώ η Ελλάδα και η Αλβανία με ένα ισχνό ποσοστό της τάξης 10%.






http://www.makeleio.gr/






from Lougantina-news http://feedproxy.google.com/~r/Lougantina/~3/yi9w1V3ivs0/blog-post_221.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου