Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ





Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Παραμονή των Χριστουγέννων οι παραστρατιωτικοί του Δεξιού Τομέα και άλλων ομάδων, κυνήγησαν και χτύπησαν άσχημα κατοίκους της πόλης Χάρκοβο.

Καθώς οι παρακρατικοί νεαροί απετράπησαν από την βίαια εισβολή που ήθελαν να πραγματοποιήσουν στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, κυνήγησαν τους τοπικούς ρωσόφωνους αιρετούς στους δρόμους της πόλης και κινήθηκαν εναντίον των πολιτών που βρίσκονταν εκεί για συμπαράσταση.



Οι συγκρούσεις έλαβαν χώρα κοντά στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου όπου διεξαγόταν δημοτικό συμούλιο. Οι παρακρατικοί δήλωσαν ότι εκνευρίστηκαν που δεν είχαν τη δυνατότητα να παραστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

»Το γεγονός αυτό είναι πολύ εξόργισε τους ακτιβιστές»



Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε πώς οι ομάδες αυτές-στις οποίες δραστηριούνται και κοπέλες- φορώντας τις γνωστές κουκούλες και άλλοι με στρατιωτική περιβολή φέροντας το σήμα του Δεξιού Τομέα, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν ομαδικά 2 άνδρες.

Τα προπαγανδιστικά μέσα του Κιέβου παρουσιάζουν το περιστατικό διαφορετικά. »Τώρα, στα κατεχόμενα εδάφη της πρώην Ανατολικής Ουκρανίας οι νεαροί »ακτιβιστές της Μαιντάν» του »Δεξιού Τομέα» και του »Σώματος Ανατολής» διεκδίκησαν την επανάκτηση του εδάφους της ανατολικής Ουκρανίας και την εδραίωση της Δυτικής δημοκρατίας.

dimpenews.com









from Lougantina-news http://ift.tt/1CUUnVX

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου