Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Γυναίκα βλέπει για πρώτη φορά το πρόσωπο του νεκρού της αδερφού σε σώμα ενός άλλου άνδρα! [εικόνες]

«Αυτό είναι το πρόσωπο που με το οποίο μεγάλωσα» δήλωσε συγκινημένη η Rebekah Aversano όταν αντίκρισε το πρόσωπο του νεκρού της αδερφού στο σώμα του Richard Norris.
Ο Richard Norris έγινε γνωστός ως «άνθρωπος χωρίς πρόσωπο» όταν το 1997 έχασε το μισό του πρόσωπο από πυροβολισμό.

Εκείνη τη χρονιά ο 22χρονος Richard επέστρεψε στο σπίτι του μεθυσμένος κι άρχισε να καβγαδίζει με τη μητέρα του. Πάνω στα νεύρα του άρπαξε ένα όπλο κι άρχισε να απειλεί τη μητέρα του ότι θα αυτοπυροβοληθεί. Το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος τη στιγμή που το είχε στα χέρια του και σημάδευε το πρόσωπό του. Ο 22χρονος έζησε από τον πυροβολισμό, αλλά έχασε το πρόσωπό του.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά ο Richard υποβλήθηκε στην πιο εκτεταμένη μεταμόσχευση προσώπου στην ιστορία, μια διαδικασία που κράτησε συνολικά 36 ώρες και χρειάστηκε τη συμμετοχή 150 γιατρών και νοσοκόμων στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ. Οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν 50%. Γνάθοι, δόντια, γλώσσα, μύες και τα νεύρα αντικαταστάθηκαν.
Ο Norris επιβίωσε και συνάντησε πρόσφατα την οικογένεια του δότη, του 21χρονου Joshua Aversano,ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.  
«Ηταν σωστό αυτό που κάναμε. Βλέπουμε τον γιο μας στο πρόσωπο του Richard. Υπάρχουν χαρακτηριστικά που είναι οπωσδήποτε του γιου μας. Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να τον βοηθήσουμε, παρά την τραγική μας απώλεια» δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου Joshua μόλις αντίκρισε τον Richard.
«Το σημαντικό είναι ότι όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν βλέπω ένα τέρας, βλέπω τον Richard Norris » δήλωσε όταν έγινε εξώφυλλο στο GQ.
defencenet.gr  


from Lougantina-news http://ift.tt/1LNhhTR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου