Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...Ο Λαφαζάνης υπογράφει την επώδυνη συμφωνία!

Μετά τη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας, το σκηνικό αλλάζει άρδην,
σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr.

Σύμφωνα με τα τελευταία μηνύματα από τις Βρυξέλλες, ήδη το κείμενο της τελικής συμφωνίας βρίσκεται υπό συγγραφή κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι η κύρωσή του από το Κοινοβούλιο.

Την ίδια ώρα, τον ασκό του αιόλου άνοιξε δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά, ο οποίος σημείωσε πως είναι απαραίτητο σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα για την χώρα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επιδείξουν κομματική πειθαρχία και να υπερψηφίσουν...

Κάτι τέτοιο φαίνεται τελικά ότι δεν θα χρειαστεί καθώς όπως έλεγε νωρίτερα στο spirospero.gr κορυφαίο στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, ο κ. Λαφαζάνης έχει διαμηνύσει ότι δεν έχει σκοπό να ρίξει την Κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της αναμενόμενης ψηφοφορίας. Θεωρεί ότι η συμφωνία που αναμένεται να υπογραφεί είναι μεν επώδυνη αλλά κινείται εντός των κόκκινων γραμμών που έθεσε η Κυβέρνηση Τσίπρα αμέσως μετά την εκλογή της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε πως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι ενήμερος σχετικά με την αλλαγή πλεύσης του κ. Λαφαζάνη και των υποστηρικτών του εντός του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που, αναμφισβήτητα του λύνει τα χέρια.
πηγη


from Lougantina-news http://ift.tt/1cqTCvM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου