Σάββατο 30 Μαΐου 2015

«Κορασίδα» της Μεσογείου η Τουρκία που οι πάντες την παρενοχλούν! Νέα «παράπονα» για «εγκλωβισμούς»


Πυραυλικά συστήματα SA εγκατεστημένα στη Συρία,»παρενόχλησαν με εγκλωβισμό ραντάρ» για 5 δευτερόλεπτα ένα …

τουρκικό αεροσκάφος F- 16 που μαζί με ένα άλλος αεροσκάφος έκανε πτήσεις κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας – Συρίας. Την ίδια στιγμή βέβαια αεροσκάφη της Άγκυρας έκαναν 34 παραβιάσεις στο Αιγαίο!

Αυτό ανακοίνωσε το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας μαζί με τον ισχυρισμό πως κατά την διάρκεια της άσκησης »Θαλασσόλυκος» στην ανατολική Μεσόγειο με 10 αεροσκάφη F-16. Σε δυο από αυτά που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο του Μπαλίκσεχιρ έγινε παρενόχληση από αντιαεροπορικά μέσα χωρίς να διευκρινίζεται στο τηλεγράφημα του »Αναντολού» αν ήταν συριακά .Βάσει των ισχυόντων, αναφέρεται, έγινε η ίδια ανταπόκριση στην παρενόχληση.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως εντός της ημέρας σήμερα συνελήφθησαν 574 άτομα κατά τη στιγμή που προσπαθούσαν να κάνουν παράνομες διελεύσεις στα χερσαία σύνορα της Τουρκίας . Σημειώνεται δε πως συνελήφθησαν 456 άτομα που προσπάθησαν να περάσουν από τη Συρία στην Τουρκία και 5 άτομα που προσπάθησαν να περάσουν από την Τουρκία στη Συρία. Επίσης, συνελήφθησαν 41 άτομα που προσπάθησαν να περάσουν από το Ιράκ στην Τουρκία και άλλα 72 άτομα που έκαναν προσπάθεια να περάσουν από την Τουρκία, στη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Η τουρκική αεροπορία που διαρκώς…παρενοχλείται ήταν ιδιαιτέρως …ζωηρή το τελευταίο 24ωρο στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα:

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 29 ΜΑΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 34

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

4 εκ των 34 Παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν το ζεύγος και η τετράδα του ανωτέρω σχηματισμού τουρκικών α/φ άνωθεν νήσων Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι εκάστη, αντίστοιχα.

[www.onalert.gr]


from Lougantina-news http://ift.tt/1Fg0JhQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου