Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μας πήραν στο ψιλό! CNBC: Οι Στρατιώτες της «Μακεδονίας»…Υψώνουν φράκτη στα Σύνορα της Ελλάδος! (φώτο)



Την ανέγερση μεταλλικού φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα άρχισε ο στρατός των Σκοπίων , όπως μετέδωσε φωτογράφος του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στο σημείο του Φράκτη!

Στρατιώτες τοποθετούν μεγάλους μεταλλικούς στύλους μέσα στο έδαφος και να ξεδιπλώνουν συρματόπλεγμα, υψώνοντας τείχος παρόμοιο με αυτό που ύψωσε η Ουγγαρία στα νότια σύνορά της με τη Σερβία και την Κροατία προκειμένου να σταματήσει το κύμα των λαθρομεταναστών.



Την ανέγερση του φράχτη γνωστοποίησαν το μεσημέρι και επίσημα τα Σκόπια, τονίζοντας ότι σκοπός είναι η δημιουργία ενός βασικού σημείου από το οποίο θα γίνεται η διέλευση μόνο των προσφύγων και σε καμιά περίπτωση των λαθρομεταναστών (Οικονομικών Μεταναστών )



Τα Σκόπια είχαν ξεκαθαρίσει αν και είναι προτεκτοράτο μερικών ετών αλλά συμπεριφέρονται ώς σοβαρή χώρα , σε περίπτωση που ευρωπαϊκές χώρες περιορίσουν τις προσφυγικές ροές, τότε τα Σκόπια υψώσουν συρμάτινου φράχτη σε τμήμα των συνόρων της με την Ελλάδα, για την αντιμετώπιση του αυξημένου κύματος διέλευσης των λαθρο!

Παράλληλα, σημειώστε ότι η ανέγερση του φράχτη σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει το κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα, παρά μόνο την αποτελεσματικότερη διαχείριση των λαθρο μεταναστευτικών ροών …Αλλά να φυλάσσουν τα Σύνορά δηλώνουν οι Σκοπιανοί !…Είπατε τίποτα; Ντροπή βρε άσχετοι !!

Εμείς πάντως το είχαμε επισημάνει από την 14 Νοεμβρίου με ανάρτησή μας ,όπου προειδοποιούσαμε ανοιχτά για τον εγκλωβισμό και των Τζιχαντιστών στη Ελλάδα…Αλλά ποιος να ακούσει ;



H (πλάκα;) εναντίον της Ελλάδος δεν έχει όρια …Δείτε τον τίτλο του σοβαρού κατά τα άλλα CNBC
Macedonian army starts building fence on Greek border


Soldiers in Macedonia began erecting a metal fence on Saturday on the country’s southern border with Greece, but the government said it had no plans to seal off access to refugees fleeing war and heading to western Europe.

Soldiers drove metal poles around 3 meters high into the cold, muddy ground, building a barrier similar to that erected by Hungary on its southern border to keep out the hundreds of thousands of migrants who have crossed the Balkans this year.




Ognen Teofilovski | Reuters
Migrants walk towards the transit camp in Gevgelija, Macedonia, after entering the country by crossing the border with Greece, September 11, 2015.

Syrians, Afghans and Iraqis fleeing conflict are flowing largely unimpeded across Balkan borders having landed by boat in Greece from Turkey.

Oλόκληρο το άρθρο εδώ



veteranos.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/1l04LsE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου