Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Η Ρωσία Διαλύει Την Ισπανία! Επόμενος Στόχος Θα Είναι Η Ελλάδα;


Μέ σχέδιο που θυμίζει την περίοδο του ψυχρού πολέμου, και με την κωδική ονομασία “Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ”- Καταλονίας, η Ρωσία υλοποιεί το σχέδιο διάλυσης της ΕΕ, φέροντας τριγμούς και αντιπαράθεση αναμεταξύ των Κρατών που υπάγονται στους κόλπους του ΝΑΤΟ!

Τίποτα όπως φαίνεται η Ρωσία δεν ξεχνά, και εδώ όλα πληρώνονται, με την Εκδίκηση της Σερβίας-Ρωσίας για τους Βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και την De facto Ανεξαρτησίας του Κοσόβου!

Ρωσικό καμπανάκι προειδοποίησεις και προς την Ελλάδα!

Ελλάς Ρωσία Ορθοδοξία Συμμαχία, πολύ καλό το σύνθημα αυτό,αλλά στην ουσία όταν τηρείται και απο τις δυό πλευρές, και όχι μονόπλευρα-(απο την μεριά της Ρωσία μόνο) φέρονται να λένε διάφοροι Ρώσοι Αξιωματούχοι δυσανασχετώντας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και την πολιτική του να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση!

Η Πιέσεις που δέχεται ο Πούτιν για την Ελλάδα, για μια Pωσική δράση κατά της Κυβέρνησης του Σύριζα είναι πολλές, με τις προτάσεις και τα σχέδια που πέφτουν στο τραπέζι να έχουν και μορφές ασύμμετρες. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όμως ο Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει βάλει πάγο σε όλα αυτά τα απειλητικά σχέδια για την χώρα μας! Ένα απο τα φερόμενα σχέδια σενάριο για την Ελλάδα είχα αποκαλύψει με το άρθρο μου:Νεκρό Θέλουν Στην Ρωσία Τον Τσίπρα! Δείτε εδώ http://ift.tt/2ltgHba

Άλλη μια επιβεβαίωση του Άρθρου του Σπύρου Πρίφτη,τώρα ξένα δημοσιέυματα κάνουν λόγο για δάκτυλο Ρωσίας & Βενεζουέλας στο καταλανικό δημοψήφισμα (βλέπει η Ισπανία)!Αποδείξεις για παρεμβάσεις της Ρωσίας αλλά και της Βενεζουέλας στο καταλανικό δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της 1η Οκτωβρίου υποστηρίζει ότι διαθέτει η Ισπανία.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών της Ισπανίας κατήγγειλαν ότι πρωτίστως ρωσικά συμφέροντα, κρατικά και ιδιωτικά, χρησιμοποίησαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να προαγάγουν το μήνυμα των αποσχιστών και να στρέψουν την κοινή γνώμη υπέρ της ανεξαρτησίας.

Αυτό που γνωρίζουμε σήμερα είναι ότι πολλή από αυτή την δραστηριότητα προήλθε από την επικράτεια της Ρωσίας, είπε η υπουργός Άμυνας Μαρία Ντολόρες ντε Κοσπεντάλ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Υπάρχον ομάδες, δημόσιες και ιδιωτικές, που προσπαθούν να επηρεάσουν την κατάσταση και να δημιουργήσουν αστάθεια στην Ευρώπη,προσέθεσε.

Ερωτηθείς εάν η Μαδρίτη έχει στοιχεία για να υποστηρίξει τις καταγγελίες της, ο υπουργός Εξωτερικών Αλφόνσο Νταστίς είπε: «Ναι, έχουμε αποδείξεις».

Εξήγησε ότι οι ισπανικές Αρχές έχουν εντοπίσει κάλπικους λογαριασμούς στο Facebook, το Twitter και άλλα μέσα. Οι μισοί λογαριασμοί συνδέονταν με τη Ρωσία και το 30% συνδεόταν με τη Βενεζουέλα.

Ο κ. Νταστίς κατηγόρησε επίσης των επικεφαλής του σάιτ διαρροών WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ ότι προώθησε την πλευρά των καταλανών αποσχιστών κι ότι επιχείρησε να παρουσιάσει την Ισπανία μία απολυταρχική πολιτεία.

Δείτε εδώ το άρθρο του Σ.Πρίφτη με τίτλο:Έκτακτο:Ρωσία Σερβία Εξοπλίζουν Με Όπλα Τους Καταλανούς; Μπουρλότο και Πουτ@να Όλοι η Ευρώπη Θα Γίνει!!! http://ift.tt/2AGhUiZ

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr


from LN-news http://ift.tt/2AFxQBb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου