Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Κατάρρευση του Ευρωπαϊκού Συστήματος – Το τέλος (;) του Ευρώ – Η Ελλάδα και οι ΗΠΑ…


Άρθρο φωτιά του Lyndon LaRouche

Συνεχείς οι εκθέσεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ… Με το συμπέρασμα που βγαίνει να είναι ιδιαίτερα αρνητικό… Όλοι βλέπουν κατάρρευση του ευρωπαϊκού νομίσματος και την Ελλάδα να μην αποτελεί την αιτία, αλλά μια ελληνική χρεοκοπία να δίνει το έναυσμα γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Κάποια χρήματα από τη Γερμανία ή τη Γαλλία ή ακόμα και η βοήθεια του Ομπάμα από τις ΗΠΑ δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Το ευρωπαϊκό σύστημα καταρρέει, είναι αναπόφευκτο…

Για τη Wall Street και το Λονδίνο, μια χρεοκοπία της Ελλάδας δεν σημαίνει και πολλά πράγματα… Παρά μόνο μια διαγραφή χρέους άνευ αξίας στα οικονομικά τους κιτάπια.

«Οι αγορές είναι μη ρευστοποιήσιμες!», Το τραπεζικό σύστημα είναι αφερέγγυο. Η κατάρρευση του ευρώ θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη.

Επιστροφή στις 18 Φλεβάρη, όπου έκανα αναφορά στην «Ελληνική απάτη του χρέους» και υποστήριξα σθεναρά τη θέση της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Η δήλωση έδειξε ότι η «ελληνική διάσωση» του 2012, ψευδώς λεγόμενη, ήταν η τελευταία μεγάλη διάσωση του Λονδίνου και του ευρωσυστήματος των τραπεζών.

Η Εκτίμηση έρχεται να επιβεβαιωθεί, στην πράξη, αυτή τη στιγμή. Στις εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο, δύο ακόμη ευρωπαϊκές χώρας, η Πολωνία και η Ισπανία, απέρριψαν την θανάσιμη πολιτική λιτότητας της Wall Street και του Λονδίνου, που έχει επιβληθεί σε αυτές με τη βοήθεια των σημερινών κατεστραμμένων γερμανικών και γαλλικών κυβερνήσεων.

Αυτή η φασιστική πολιτική της λιτότητας, η οποία απείλησε την Ελλάδα και τον κόσμο, με μαζικό θάνατο, σκόνταψε… Απορρίπτεται από τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, την ίδια ώρα που η Κίνα και οι χώρες BRICS προσφέρουν την οικονομική ανάπτυξη και την τεχνολογική πρόοδο μέσω των Νεόδμητων τραπεζών τους.

Τι γίνεται όμως με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Στην περίπτωση που ο Ομπάμα συνεχίσει να βρίσκεται στην εξουσία δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά προσέγγιση με Κίνα και Ρωσία, αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε πόλεμο έτσι ώστε να περισώσει ότι μπορεί από το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό σύστημα των Ελίτ, του οποίου είναι αμέριστος σύμμαχος… Αν καταφέρουν και τον κατεβάσουν από την προεδρία, τότε σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, που θα είναι και πάλι υπέρ του εθνικού συμφέροντος…







[hellasforce.com]


from Lougantina-news http://ift.tt/1PNQ3Cj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου